To je to što me zanima!

Alaba u Realu: Dogovori zapinju oko visoke plaće Austrijanca...

Nakon što s upravom Bayerna nije postigao dogovor o nastavku suradnje, Austrijanac David Alaba preko svog se menadžera ponudio Real Madridu. Dogovor bi mogao zapeti oko njegove plaće
Vidi originalni članak

Branič minhenskog Bayerna David Alaba ponuđen je Real Madridu prije nekoliko dana,  a ugovor Austrijanca ističe u lipnju 2021. Alaba je zadnjih nekoliko mjeseci pregovarao s Bayernom oko produženja ugovora, ali nije se uspio postići dogovor, a sada je njemački klub povukao svoju ponudu, tvrdi Marca.

POGLEDAJTE VIDEO: Redizajn Santiago Bernabeua

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Nakon propalog dogovora s Bayernom, Alaba se otvoreno nudi Madriđanima, a Real Madridu ovo nije prvi put da im se nudi igrač, s obzirom da je Edinson Cavani upravi sa Santiago Bernabeua jasno dao do znanja da bi htio zaigrati za 'kraljevski klub'. Ista se situacija trenutno odvija s Austrijancem.

ZA REAL MADRID Stoper, a napadač: Vjerovali ili ne, Ramos je zabio već 100. gol
 

Real Madrid je na lijevom beku pokriven s Marcelom i Mendyjem koji dobiva sve više prilika ispred 'prekaljenog' Brazilca, no Alaba ionako u zadnje vrijeme više vremena provodi na stoperskoj poziciji gdje Varan često zna 'zaštekati'.

Problem s dovođenjem 28-godišnjaka je taj što želi plaću 20 milijuna eura bruto godišnje zato što njegov agent, Pini Zahavi, visokom plaćom želi nadoknaditi činjenicu da bi njegov igrač došao u 'kraljevski klub' besplatno, a Real Madrid trenutno nije u mogućnosti nuditi tako visoke plaće s obzirom na krizu koja potresa cijeli svijet, pa tako i nogometni.

BAYERNOV MERCATO Ter Stegen želi u Bayern, Sane ne može nikamo zbog Alabe...

Ipak, riječ je o svestranom igraču koji može igrati na poziciji stopera, lijevog beka i središnjeg veznog reda, a poznato je da je Zahavi u odličnim odnosima s upravom Real Madrida, što se ne može kazati za njegov odnos s Bayernom s kojim je u sukobu proteklih nekoliko mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • _Bono_ 07.11.2020.

    Svaka cast Bayernu da su mu stali na rep, povukli ponudu svoju i postavili konacno granicu oko potrazivanja koje su presli svaku normalu... jedini klub od velikana koja pokazuje kvalitetu kroz rad i disciplinu a ne bacanje novaca vanka za tzv zvijezde poput mnogih drugih klubova...

  • vedranbocic 06.11.2020.

    Welcome to real madrid Alaba

  • Žara 06.11.2020.

    pa igrači reala pristali na smanjenje plaće kako je korona krenula i sad bi kao netko trebao dobit 20m po sezoni, lol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare