Obavijesti

Sport

Komentari 11

Stoper, a napadač: Vjerovali ili ne, Ramos je zabio već 100. gol

Stoper, a napadač: Vjerovali ili ne, Ramos je zabio već 100. gol

Kapetan Real Madrida zabio je gol za 2-0 u utakmici protiv Intera, a to mu je bio stoti gol za 'kraljevski klub'. Rodrygo se golom za 3-2 pobrinuo da bude slavlja u bijeloj svlačionici

VIDEO

Kapetan madridskog Reala Sergio Ramos zabio je gol u pobjedi Reala (3-2) u trećem kolu  Lige prvaka protiv milanskog Intera, a to mu je bio stoti gol u dresu 'kraljevskog kluba'. Specijalizirao se za golove glavom, a otkad je otišao Ronaldo, preuzeo je izvođenje penala.

POGLEDAJTE VIDEO: Sergio Ramos održava formu

Pokretanje videa...

Sergio Ramos 00:57

Ponajbolji stoper današnjice zabio je za povećanje vodstva (2-0), a da Inter ne uništi njegovo slavlje pobrinuo se Rodrygo u 80.minuti. Ovo je bila tek prva pobjeda u Ligi prvaka, a sad su bar na prihvatljivom trećem mjestu. Prvi je u grupu Borussia M'gladbach, a iza njih slijedi Šahtar pa Real i Inter. Mnogi bi se okladili, neki možda i jesu, da će stanje u grupi biti obratno, ali današnji nogomet nam pokazuje da je - sve moguće!

Tko je 'stvorio' Sergija Ramosa?
Tko je 'stvorio' Sergija Ramosa?

Da nije Rodryga, sumnjamo da bi Ramos i ekipa slavila, a ovako je mogao sa suigračima otvoriti pjenušac i proslaviti okruglu brojku od sto golova, samo par dana nakon što je upisao 500. nastup u La ligi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑 @SergioRamos: 💯 @RealMadrid goals! #RealFootball • #HalaMadrid

Objavu dijeli Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Kad razmišljamo o golovima glavom i koga bi poslali u suparnički kazneni prostor u zadnjim trenutcima utakmice sigurno bi isplivalo ime Sergija Ramosa - jer ovaj je zabio glavom koliko većina stopera ne zabije u cijeloj karijeri.

La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona

Prisjetit ćemo se najvažnijeg gola u njegovoj karijeri, a to je definitivno izjednačujući gol protiv Atletica u lisabonskom finalu Lige prvaka 2014. Real je u to vrijeme ganjao toliko željenu 'La Decimu', a te godine je sve išlo tim putem. Grupu su prošli s pet pobjeda i remijem pri čemu su zabili čak 20 golova, a rapsodija još nije ni počela. Kroz Njemačku su si utkali put do Lisabona (Schalke, Borussia, Bayern), a tamo ih je čekao Diego Simeone sa svojim ratnicima. 

Reuters/Pixsell

Godin je svojim golom iznenadio cijeli svijet, Atletico je branio svoju prednost, ali protiv sudbine jednostavno ne možeš. Modrić se spremao izvesti posljednji korner na utakmici. Pogodio je Sergija Ramosa u trepavicu, a tim golom u sudačkoj nadoknadi Realu se sve otvorilo. U produžecima su do kraja 'slomili' Cholove ratnike koji nisu mogli vjerovati kako im je uspjela izbjeći pobjeda u tom susretu. 

Taj gol koji je eventualno odveo Real Madrid do toliko željene 'La Decime' skinuo je ogroman teret s igrača Real Madrida koji su sljedeću Ligu prvaka prepustili Barceloni da bi potom s tri osvojena trofeja u nizu opravdali nadimak svog kluba - 'kraljevi'.

Ramos zabio 22. penal za redom
Ramos zabio 22. penal za redom

Ramos je u 659 utakmica za Real Madrid zabio čak 50 golova glavom, a otkad se Ronaldo preselio u Torinu, preuzeo je uloga izvođača penala, a pokazao se kao pun pogodak pa je stigao zabit već 21 iz najstrože kazne, a dva je zabio iz prekrasnih  slobodnjaka.

Modrić opet asistirao, Ramos zabio golčinu iz slobodnjaka!
Modrić opet asistirao, Ramos zabio golčinu iz slobodnjaka!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku