To je to što me zanima!

Albanci se tukli s Francuzima u Lyonu: Dvojica izbodeni nožem

Francuska policija potvrdila je da su Belgijac i Francuz izbodeni nožem u srijedu te da im je pružena pomoć u bolnici u Lyonu. No nitko još nije uhićen niti je oružje pronađeno
Vidi originalni članak

Lyon je do sada bio lišen navijačkih nereda koji su u najvećoj mjeri zahvatili Marseille i Lille, gradove kroz koje su harali Rusi i Englezi, no francuska policija potvrdila je da je i taj grad u srijedu navečer bio poprište groznih scena.

Kako potvrđuju vlasti u fan zoni u Lyonu su se u srijedu tijekom utakmice sukobili lokalni navijači koji su pjevali nacionalnu himnu i navijači Albanije koja je izgubila od domaćina 2-0. 

U tom kratkom, ali žestokom obračunu Belgijac i Francuz završili su s ubodnim ranama na bedru (Francuz) i stražnjici (Belgijac) te im je pružena pomoć u bolnici. Nitko, otkriva policija, nije uhićen niti je pronađeno oružje napada, no najavljuju se daljnje akcije kako bi se otkrilo tko je odgovoran za napad.

Ono što je najvažnije, obojica izbodenih su u stabilnom stanju, a francuski mediji javljaju kako su im ozljede ipak bile lakše prirode. Dodaju i kako je sigurno da su ozljede nanesene s dva različita noža.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • gladijator 17.06.2016.

    "Boc boc ........, ne diraj ga ručicama, bode bode .........., bit će suza bježžžžž!"

  • zajno 17.06.2016.

    shta su trazili i dobili malo je za francuze

  • gladijator 17.06.2016.

    Neka, tako i treba! Da su ih pustili da ih Francuzi prebiju bili bi puno bolji ljudi, jel da? Razumljivo je da srbi vrijeđaju iz straha, oni su vjesni da bi oni prošli puno gore! "Ne diram te, ne diraj me!" Čista samoobrana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare