To je to što me zanima!

Albanski političar žestoko opleo po Đokoviću: Kakav uzor možeš biti kad veličaš i slaviš teroriste

Novak Đoković je odao počast preminulim Srbima, zbog čega se našao na meti kritika Behgjeta Pacollija, jednog od najbogatijih Albanaca i bivšeg predsjednika Kosova
Vidi originalni članak

U nedjelju u selu Banjska u općini Zvečan na sjeveru Kosova iz zasjede je ubijen kosovski policajac albanske nacionalnosti, a kosovske snage reda odgovorile su ubojstvima trojice srpskih napadača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novak Đoković je nakon sukoba odao na Instagramu počast preminulim Srbima, zbog čega se našao na meti kritika crnogorskog političkog analitičara Ljubomira Filipovića, a od danas i Behgjeta Pacollija, jednog od najbogatijih Albanaca i bivšeg predsjednika Kosova.

ORGANIZIRAO JE NAPAD Tko je Milan Radoičić, terorist s Kosova kojeg podržava Vučić: 'On je branik Srbije na Kosovu' NAKON SUKOBA Novak Đoković odao počast Srbima ubijenima na Kosovu: 'Svakog Srbina duša boli...'

"Kakav je uzor Novak Đoković sportu i svijetu kad hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje!", objavio je Pacolli na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Đoković se ne libi javno iznijeti svoje mišljenje i stajalište o događanjima na Kosovu, pa je tako, primjerice, nakon jedne od pobjeda na Roland Garrosu na kameru flomasterom napisao "Kosovo je Srbija".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Puno volim Hrvatsku 30.09.2023.

    Svi čedosi su isti, podržavaju ubojice i kasape.

  • dELINQUENT HABITS 30.09.2023.

    koji k pišete članke ako ćete sve komentare brisat?

  • Mr. Pickles 30.09.2023.

    Novica Đoković, moj dobar drugar i čovek 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare