To je to što me zanima!

Alen Babić pronašao protivnika: Pristao sam, uskoro slijedi i ime

'Situacija je sljedeća, dragi moji. Ponudili su mi jedno 5-6 protivnika, ali nijedan nije bio dobar. Nijedan nije dostojan, to su jako loši protivnici. Bolji od Kockinog, ali nisam htio prihvatiti', započeo je obraćanje 'Savage'
Vidi originalni članak

Samo da znate, odbio sam dosta tih polu-protivnika i čekam pravog. Sad su se javila 2-3 prava, odmah sam pristao. Uskoro imam imena, objavio je hrvatski boksač Alen 'Savage' Babić (30) svojim navijačima. Neporaženi hrvatski boksač prihvatio je meč dvadesetak dana prije priredbe, a iako su sad samo četiri dana do održavanja, 'Savage' i dalje ne zna tko će mu biti protivnik.

UGOVORIO NOVI MEČ Babić se opet bori prije Božića: Lako je, ljudi, ako imaš muda...

Dok je najbolje rangirani hrvatski boksač Filip 'El Animal' Hrgović (29) nedavno pobijedio nedoraslog Emira Ahmatovića ma Matchroomovoj priredbi, na priredbi istog organizatora sad se bori i Babić. Naravno, nije moglo, a da se Alen ne dotakne Hrgovića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Situacija je sljedeća, dragi moji. Ponudili su mi jedno 5-6 protivnika, ali nijedan nije bio dobar. Nijedan nije dostojan, to su jako loši protivnici. Opet su bolji od Kockinog (op. a. Hrgovićevog), ali opet nisam htio prihvatiti - objasnio je na Instagramu Babić.

Trebao bi to biti četvrti Babićev nastup ove godine u kojem će ganjati desetu profesionalnu pobjedu u karijeri. Podsjetimo, priredba na kojoj bi Babić trebao nastupiti održat će se u Manchesteru, a predvode ju Joseph Parker (29) i Derek Chisora (37).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • japanokinezjapano 15.12.2021.

    Pravi borac i to šta priča, priča sa pokrićem. To je sport gdje jezik prije borbe stvori dodatnu atmosferu koju je još davno Muhamed Ali predstavio. Niko ne čuje Babića kada kaže da je spreman popiti batine ali da će prije njih protivniku to otežati maksimalno. Naravno da će naletiti na jačeg pa i najveći su legli.

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 15.12.2021.

    Samo hrabro.. ni jedan protvinik nije naučen na tvoju agresivnost.. brzi udarci nikome ne pašeju i tu je tvoja prednost...ajmooooo

  • mustang40 14.12.2021.

    divalj

Komentiraj...
Vidi sve komentare