Sport

Komentari 18

Alen Babić pronašao protivnika: Pristao sam, uskoro slijedi i ime

Alen Babić pronašao protivnika: Pristao sam, uskoro slijedi i ime

'Situacija je sljedeća, dragi moji. Ponudili su mi jedno 5-6 protivnika, ali nijedan nije bio dobar. Nijedan nije dostojan, to su jako loši protivnici. Bolji od Kockinog, ali nisam htio prihvatiti', započeo je obraćanje 'Savage'

Samo da znate, odbio sam dosta tih polu-protivnika i čekam pravog. Sad su se javila 2-3 prava, odmah sam pristao. Uskoro imam imena, objavio je hrvatski boksač Alen 'Savage' Babić (30) svojim navijačima. Neporaženi hrvatski boksač prihvatio je meč dvadesetak dana prije priredbe, a iako su sad samo četiri dana do održavanja, 'Savage' i dalje ne zna tko će mu biti protivnik.

Dok je najbolje rangirani hrvatski boksač Filip 'El Animal' Hrgović (29) nedavno pobijedio nedoraslog Emira Ahmatovića ma Matchroomovoj priredbi, na priredbi istog organizatora sad se bori i Babić. Naravno, nije moglo, a da se Alen ne dotakne Hrgovića.

- Situacija je sljedeća, dragi moji. Ponudili su mi jedno 5-6 protivnika, ali nijedan nije bio dobar. Nijedan nije dostojan, to su jako loši protivnici. Opet su bolji od Kockinog (op. a. Hrgovićevog), ali opet nisam htio prihvatiti - objasnio je na Instagramu Babić.

World Championship Boxing - 02 Arena

Trebao bi to biti četvrti Babićev nastup ove godine u kojem će ganjati desetu profesionalnu pobjedu u karijeri. Podsjetimo, priredba na kojoj bi Babić trebao nastupiti održat će se u Manchesteru, a predvode ju Joseph Parker (29) i Derek Chisora (37).

Najčitaniji članci