To je to što me zanima!

Alen Halilović dobit će poziv BiH: 'Sada je sve na njemu'

BiH ne odustaje od Alena Halilovića. Izbornik U-21 reprezentacije BiH Vlado Jagodić potvrdio je kako će mladu nadu Dinama pozvati za sljedeće reprezentativne akcije
Vidi originalni članak

Mi smo obavili razgovor s Halilovićem i njegovim ocem, ali mnogi u javnosti ne znaju da to nije tako lako obaviti. Osim Halilovića u medijima se spominju još mnoga druga imena kandidata za reprezentaciju BiH, ali mnogi od njih ne mogu dobiti poziv jer nemaju sređene papire, rekao je Jagodić za SportSport.ba.

Ipak, to što će Halilović biti pozvan da zaigra za mladu reprezentaciju BiH, ne znači i da će uskoro zaigrati.

- Što će tiče Halilovića konkretno, mislim da ga mi moramo pozvati. Napravljen je kontakt s njim i ja ću ga pozvati bez obzira na sve. E, sada je do njega i njegove obitelji dalje, odnosno hoće li taj poziv i prihvatiti. Mi smo u petak održali jedan sastanak i donijeli odluku da ga pozovemo u U-21 reprezentaciju BiH. Nema nikakvog razloga da mu ja ne uputim poziv, a do njega je dalje - rekao je Jagodić.

Halilović je prošli tjedan igrao dvije utakmice za U-17 reprezentaciju Hrvatske u kvalifikacijama za Europskog prvenstvo, a igrač Ivana Gudelja nije mogao pomoći tek u trećoj jer ga je Dinamo odlučio vratiti s okupljanja.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • SpužvaBobSkockani 24.10.2012.

    Ne vidim motiva da on igra za BiH i mislim da on svoju odluku već odavno zna.

  • mateozg 23.10.2012.

    mogu se uvlacit kolko god hoceon igra za hrvatsku

  • torcida_dinamo 23.10.2012.

    Hallo. sta je Vama??? Corluka, Petric, Lovren u nogometu, Alilovic, Buntic, Losert u rukometu, Markota, Mulaomerovic, Ukic, Barac kosarka. Cilic, Ljubicic, Dodig tenis.... Hrvati, jeli Vas sramota sto Vam je 95%sportasa iz BIH??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare