To je to što me zanima!

Alen Halilović prijeti svojoj Barceloni: Idemo po tri boda

Prvi put igrat ću protiv uzora, ali i protiv prijatelja Rakitića. Želimo ih pobijediti, kaže Alen Halilović uoči dolaska njegove Barcelone u srijedu na noge Sporting Gijonu
Vidi originalni članak

Barcelona je moj klub, ali to ne znači da se neću boriti da tri boda ostanu u Gijonu u srijedu, rekao je Alen Halilović, koji opet igra u velikoj formi u španjolskoj Primeri.

Zabio je sjajan gol protiv Rayo Vallecana u ovom kolu. Uklizao je i desnom nogom uspio zaustaviti loptu ispred golmana gostiju, pa s poda odmah lijevom pogodio mrežu za vodstvo 2-1. Završilo je 2-2, no Halilović je zadovoljan prikazanim.

- Dobro smo igrali, dosta nam znači taj bod jer smo četiri utakmice u nizu bez poraza - kaže Halilović, autor tri gola u Primeri.

Po četvrti ide protiv uzora.

- Prvi put ću igrati protiv Messija, dolazi i moj prijatelj Ivan Rakitić. Ali imam još dobrih prijatelja u protivničkom sastavu - objasnio je 19-godišnjak.

Španjolci su potražili poneki problem u tomu što je Halilović počeo na klupi protiv Raya, ali hrvatski reprezentativac na tu se tezu samo nasmijao.

- Dobro je sve, sretan sam ovdje.Naporno treniram, a trener Abelardo puno priča sa mnom.

U lipnju će odlučiti ostaje li u Sportingu ili će natrag u Barcu.

- Ipak je to najbolja momčad na svijetu - zaključio je Alen. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pukovnik10 15.02.2016.

    zbog velikog straha od prijetnji barca je odlučila predati utakmicu.

  • plafon123 15.02.2016.

    Nisam bio njegov fan nakon pocetaka u Barci, ali razuvjerio me! U Francuskoj Perisic lijevo, on desno krilo, veza Modric i Rakitic i napad Kalinic i Mandzukic. Ilicevic, Brozovic, Kovacic i Kramaric(ako nastavi zabijat mozda i u prvi sastav uđe) dzokeri s klupe :D

  • bedak11 15.02.2016.

    Halilovic se odlicno razvija i ako ovako nastavi u francuskoj ima sigurno mjesto na desnom ili lijevom krilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare