To je to što me zanima!

Halilović procvao u Nizozemskoj te je zabio i asistirao u pobjedi

Halilović je u 12 nastupa za Fortunu zabio tri gola i dva puta je asistirao. Sada je malo podebljao svoju statistiku i zaista igra sjajnu sezonu u Nizozemskoj
Vidi originalni članak

Renesansa Alena Halilovića. Tako možemo nazvati ovu sezonu koji hrvatski ofenzivac igra u Nizozemskoj. Halilović je u 12 nastupa za Fortunu zabio tri gola i dva puta je asistirao. Sada je malo podebljao svoju statistiku.

Fortuna Sittard ugostila je Heracles u 12. kolu nizozemskog prvenstva. Prvi gol postignut je već u šestoj minuti kada je Alen Halilović, , poslao precizan centaršut- Rodrigo Guth, brazilski branič, bio je najviši u kaznenom prostoru i zatresao mrežu za svoj prvi gol u sezoni.

HRVAT U NIZOZEMSKOJ Halilović oduševio u debiju u Nizozemskoj, legenda ga hvali: Ima priliku obnoviti karijeru

Milan Robberechts, belgijski napadač, udvostručio je prednost na 2:0 u 25. minuti, dok je Halilović sjajno zaokružio prvo poluvrijeme s golom u 32. minuti. Halilović je pospremio odbijenu loptu iza suparničkog golmana Michaela Brouwera. Fortuna nije stala na tome, Kaj Sierhuis dodao je još jedan gol u 40. minuti. Heracles je do prvog i jedinog gola došao u 89. minuti kada je Engles zabio za 4-1.

Momčad Alena Halilovića na devetom je mjestu ljestvice s 13 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kegla💪🏻 11.11.2023.

    Nije to druga sansa to je 32 sansa,ali nazalost nece to dugo trajat kad luda glava ode fiju briju

  • hollandez 11.11.2023.

    Odma u reprezentaciju sa njim

  • global 11.11.2023.

    nek samo nastavi tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare