To je to što me zanima!

Spektakularan gol Halilovića u Barceloni! Prvijenac iz snova...

Majstorija Alena Halilovića vrti se društvenim mrežama. Zabio je Halilović golčinu na gostovanju u Barceloni kod Espanyola. Njegov Sporting Gijon pobijedio je 2-1
Vidi originalni članak

Alen Halilović iz dana u dan pokazuje kako je posudba u Sporting Gijon bila prava odluka. Mladi hrvatski igrač kojem predviđaju blistavu budućnost u Barceloni zabio je prvijenac u dresu Sportinga. I to baš u Barceloni na gostovanju Sportinga protiv Espanyola u sedmom kolu Primere. Zabio je spektakularno!

Halilović je primio loptu u trku na 20-ak metara i pogodio fantastično. Golman Espanyola nije mogao ništa. Bio je to gol za vodstvo Sportinga kod Espanyola u 10. minuti utakmice. Domaći su izjednačili u 62. minuti preko Caiceda.

Halilovića je trener izvadio u 82. minuti. Alen je odigrao odličnu utakmicu, imao je nekoliko driblinga kojima je stvarao višak igrača na terenu, bio je među najboljim igračima Sportinga koji je na kraju pobijedio golom Menendeza u sudačkoj nadoknadi.

- Jako sam sretan u momčadi. Igram puno, dvaput sam asistirao, a sad je došao i taj gol. Hvala i suigračima. Sporting je jako dobar klub - rekao je Alen Halilović nakon utakmice pa se osvrnuo na poraz Barcelone.

- Nemaju sreće. Ali i dalje je Barca najbolja na svijetu.

Ako ovako nastavi, vraća se na Nou Camp

Halilović je prošlu sezonu proveo u Barceloni B u drugoj ligi. Nakon što je klub ispao u treću ligu, Barcelona ga je posudbila u Sporting. Zasad je mladi hrvatski igrač na jednom golu i dvije asistencije u sedam kola.

Španjolski mediji u superlativima pišu o njegovim nastupima za Sporting. Ako ovako nastavi, pitanje je dana kad će se vratiti na Nou Camp...

Idi na 24sata

Komentari 83

  • justEd 05.10.2015.

    da je bio u protiv azer i norveske bi imali najmanje 4bodova

  • SLAVONAC-TOKIO 04.10.2015.

    neželim da ispadne da sad nešta tu mrljimo....gol je čovjek zabio i svaka mu čast.......ali novinar to nazove golčinom. sramota! mogu vam dati 10 linkova sa vaše stranice iz hrvatske lige koji su stvarno vrhunski golovi i vaše naslove pa da usporedite. sramota...

  • Sale119 04.10.2015.

    decko igra strasan nogomet ove sezone pisao sam vec o tome,svaka cast alene

Komentiraj...
Vidi sve komentare