To je to što me zanima!

Alenov lijes prekrili dresovima svih klubova za koje je igrao...

Obitelj Pamić oprostila se od svog Alena na groblju u Žminju. Na posljednji ispraćaj došlo je mnoštvo ljudi. Alenov lijes prekrili su dresovima klubova za koje je igrao...
Vidi originalni članak

Obitelj i prijatelji u nedjelju poslijepodne oprostili su se od tragično preminulog nogometaša Istre, Alena Pamića. Na posljednjem ispraćaju u njegovu rodnom Žminju došlo je mnoštvo ljudi, igrača, bivših nogometaša, Alenovih suigrača kao i delegacije nogometnih klubova iz svih dijelova Hrvatske.

Obitelj Pamić ispratila je svog Alena u suzama. Njegov je lijes bio prekriven dresovima hrvatskih klubova u kojima je igrao, Žminja, Rijeke, Karlovca i Istre. 

- Moram ići dalje zbog supruge Davorke, sinova Zvonka i Tonija - suznih je očiju rekao Igor Pamić koji je sina pokopao u golmanskom dresu i žutim kopačkama, koje je Alen kupio vjerujući da će jednog dana opet igrati.

Podsjećamo, sin poznatog trenera Igora i brat Dinamovog veznjaka Zvonka, Alen, preminuo je u petak navečer nakon što mu je otkazalo srce na malonogometnom terenu. 

Po izričitoj želji obitelji Pamić, komemoracije nije bilo. U nedjelju ujutro u prostorijama NK Istre ljudi su se upisivali u Knjigu žalosti, a nekadašnji Alenovi suigrači otišli su na stadion Istre i okupili se oko gola gdje su navijači zapalili lampione i zavezali šal Istre oko stative u spomen na Alena.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bosanac laki 24.06.2013.

    R.I.P.

  • zgpurger1 24.06.2013.

    Recite kaj hoćete,lupajte minuse,ali nešto tu ne valja.Pa ti dečki odlaze u najvećem naponu snage,pod punom paskom liječnika...22 dvoje u pet godina,zatajenje srca...puno je kad se ugasi jedan mladi život a ne 22...problem je što sport danas nije sport nego testiranje ljudskih granica.Toga nije bilo u vrijeme Greda Mullera,Beckenbauera,Maradone i ostalih,a zašto?????Zato što je sport bio sport a ne biznis,igrači se nisu trošili iznad mogućnost kao danas,sa 31-32 je već potrošen igrač,a sa 17-18 je vrhunski igrač,to nije normalno.Ubrzan je cijeli proces,prebrzo se razvijaju i samim time i nenormalno brzo troše...Novac,promjena sredine,kontinenta,klime,pritisak medija,umjetni i ubrzani oporavci od ozljeda,fizička iscrpljenost,itd,sve to utječe na te dečke,neki izguraju kroz to a neki nažalost ne...žao mi je svakoga od njih...počivajte dečki u miru.

  • dado2708 23.06.2013.

    Počivao u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare