To je to što me zanima!

Alex Dušebajev: Hrvatska nas je nadigrala, a Šego uništio...

Španjolskoj reprezentaciji nije najbolje sjeo poraz protiv Hrvatske u zadnjoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj (19-23). Razloge poraza pronašao je Alex Dušebajev
Vidi originalni članak

Hrvatska je u Münchenu pobijedila Španjolce sa 23-19, a poraz Španjolske prokomentirao je njihov ponajbolji igrač Alex Dušebajev kojeg je hrvatski bedem Musa-Blažević-Mandić potpuno zaustavio.

- Promijenili su obranu i dobro su nas držali, ali nedostajalo nam je kontinuiteta. Šego je danas bio odličan, uništio nas je, a i mi smo puno promašivali.

Mnogi su nakon utakmice hvalili hrvatsku obranu, ali Alex smatra da je i napad kod 'kauboja' bio na jako visokoj razini.

- Hrvatska je lijepo i mirno igrala u napadu. Kad su imali problema, igrali su sedam na šest, igrali su duge napade i tako nas pobijedili - rekao je potišteni Dušebajev.

Hrvatska je potpuno iznenadila Španjolce i uništila i to s njihovim oružjem. Dule i Cindra hranili su sjajnog Musu na crti, koji je to sve neumoljivo trpao u španjolsku mrežu.

Zasjenio je jednog od najboljih pivota na svijetu, Aguinagaldea, koji je u nemoći gledao kako Musa se igra s obrambenim specijalistima Morrosom i Guardiolom...

Španjolci su tako završili na drugom mjestu i prenose dva boda u drugi krug, dok je Hrvatska prenijela maksimalna četiri boda...

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • masterplan 18.01.2019.

    a i mi smo imali srece nakon 6 napada za 5 razlike da nam se to nije odbilo o glavu jer da su spanjolci od tih 6 realizirali 3 eto strke

  • zera 18.01.2019.

    Šego je bio prevaga, ali svi su odigrali vrhunski. Duvnjak je pravi vođa i primjer poźrtvornosti. Šta je Modrić kod nogometaša to je dule kod rukometaša. Sve podsjeća na rusiju dao Bog pa da budemo u finalu.

  • JosipGvozden 18.01.2019.

    Mogu Spanjolci Do medalje ako sve pobjede Do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare