To je to što me zanima!

Kačaniklić raskinuo s Hajdukom, navodno odlazi u ciparski AEL

Već neko vrijeme Kačaniklić, Diamantakos i Eduok rade odvojeno i samo je pitanje hoće li se dogovoriti s klubom o raskidu ugovora. Šveđanin je u tome uspio
Vidi originalni članak

Alexander Kačaniklić na izlaznim je vratima Hajduka i ako ne bude nepredviđenih okolnosti trebao bi preseliti u redove ciparskog AEL- a iz Limassola. Švedski napadač makedonskih korijena dogovario je model razlaza s Hajdukom i transfer bi uskoro mogao biti i službeno potvrđen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NISU SE DOKAZALI Valdas u Hajduku ne računa na trojicu stranaca. Na izlaznim su vratima, ali neće tek tako otići

Već smo pisali kako trojica inozemnih napadača nisu u planovima trenera Dambrauskasa i Hajduka, već neko vrijeme Kačaniklić, Dimitrios Diamantakos i Samuel Eduok rade odvojeno na treninzima na kojima se uigrava postava za utakmice, i bilo je samo pitanje hoće li se i kad dogovoriti s klubom oko raskidu ugovora.

Naravno, Hajdukove želje su jedno, a želje igrača nešto posve drugo, neće se svi igrači tek tako lako odreći pozamašnih primanja, pogotovo bez otpremnine i sigurnog ugovora u nekoj drugoj sredini. Pitanje je hoće li na koncu u igri živaca, kod igrača prevladati želja da naplate unosne ugovore do kraja ili pak želja da igraju, pa će prihvatiti raskid ugovora uz odštetu i otići u drugu sredinu. Čini se da je Kačaniklić odlučio žrtvovati dio novca za novu priliku koja mu se ukazala na Cipru.

REAKCIJE NA ŽDRIJEB Valdas: Svejedno gdje se igra prva, moramo biti bolji u obje

Podsjetimo, Kačaniklića ja aktualna garnitura Jakobušić i Nikoličius dovela kao pojačanje, kao igrača s pedigreom koji će svojim iskustvom pomoći mladoj momčadi. No nakon nekoliko dobrih predstava igrač se ozlijedio, potom je došlo i do smjene trenera Jensa Gustafssona... Dugo je Alex tražio povratak u formu i na teren, ali ga nije dočekao. Dva gola u 27 nastupa, zadnji još pod Tramezzanijem, uz dva dobra nastupa u pripremnim susretima u kojima je bio i strijelac nije zadovoljilo Dambrauskasa.

- Riječ je o igraču koji je po svom profilu kompatibilan stilu, načinu i modelu igre naše momčadi. Dodatna vrijednost igrača je činjenica da se radi o izrazito polivalentnom profilu ofenzivnog igrača koji u našoj momčadi i sustavima igre koje koristimo može igrati na više deficitarnih pozicija, a posebno na pozicijama krilnog napadača. Alex je igrač s iskustvom igranja u Premiershipu i francuskoj Ligue 1, nastupao je za reprezentaciju Švedske te sam uvjeren kako će svojom kvalitetom i iskustvom podići našu igru – kazao je Nikoličius na predstavljanju Kačaniklića.

A par sati nakon što smo objavili vijest o odlasku Šveđanina, Hajduk je potvrdio da su sporazumno raskinuli ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Antitovar *_413 19.07.2022.

    Danas igra Dinamo,bolesni balegic o ajdugu...

  • winduu52 19.07.2022.

    Napredak definitivno...

  • Antitovar *_413 19.07.2022.

    Ode on za 2 jogurta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare