To je to što me zanima!

Alexis forsirao dolazak, a sad je nesretan i u kantini jede sam

Nakon nezadovoljstva u Arsenalu, agonija Alexisa Sancheza nastavila se i u Manchesteru. Prema izvorima iz kluba, Čileanac je često izoliran od drugih suigrača te je nesretan...
Vidi originalni članak

Alexis Sanchez ove zime je napokon ispunio želju i stigao u Manchester United. U početku se činio kao zadovoljan igrač te su svi mislili da će opet pružati igre koje je pružao u bivšim klubovima. No, čini se da baš i nije tako.

- Izgleda kao netko tko ne želi biti ovdje. Cijela situacija ne izgleda baš najbolje, on izgleda kao izgubljen dječak. Ista situacija je bila i s Di Mariom - rekao je neimenovani izvor za Daily Mail, koji također navodi kako Sanchez često u kantini jede sam, te kako je vodstvo Uniteda iskazalo svoju zabrinutost za njegovu izoliranost od ostalih suigrača.

Bivša prevoditeljica u Manchester Unitedu, Debora Gomes, u intervjuu za Esportivo Interativo rekla je kako je istu situaciju prolazio i Di Maria.

- Bio je nesretan u klubu. Pod prvo jer nije mogao ni sa kim pričati, i pod drugo što je znao da ga je klub doveo samo zbog prodaje dresova - rekla je Gomes te dodala:

- Čula sam u klubu kako ljudi govore: "Di Maria prodaje dresove, ajmo ga kupiti". Zbog toga nije bio sretan. Onda sam shvatila, nakon što je otišao Alex Ferguson, da je klub izgubio interes za nogometom.

Sanchez je došao u Manchester u zimskom prijelaznom roku u zamjenu za Mkhitaryana, te je nagrađen sa tjednom plaćom od 600 tisuća funti tjedno. Postigao je samo jedan gol u 10 susreta te nije nimalo opravdao očekivanja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • realan5 22.03.2018.

    Mislim da je njegov problem opcenito integracija u engleakoj nije ni naucio jezik u vise od 3 godine znaci ni on sam se ne trudi da se prilagodi u okolini ali dobro pustimo bapske price i te vase "sigurne informacije"

  • bruh_1_1 21.03.2018.

    Doveo ga Mourinho samo da ga City ne kupi. Engleska liga je toliko pala i mislim da je sramota da je United drugi na tablici. Jedino City nesto valja, i uistinu igraju dobar nogomet, ali fali tu jos iskustva da bi parirali Barci, Realu, Bayernu. Nekazem da nemogu nikako pobijedit protiv tih klubova, vec jednostavno nebi bili favoriti. Steta sto City nije doveo Sancheza na ljeto, cisto da se jos zesce proseta ligom mozda sa scorom 38-0-0.

  • njesra1 21.03.2018.

    Je da, ona je cula kako su rekli " Di maria prodaje dresove, ajmo ga dovest" hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare