To je to što me zanima!

All Star utihnuo: Primite se za ruke u čast preminulog Kobeja

Giannisova momčad je u posljednju četvrtinu ušla s vodstvom 133-124, a njihovom zbroju koševa dodao se broj 24, što znači da je pobjednik onaj koji prvi dođe do 157. Na kraju je bolja bila momčad LeBron Jamesa
Vidi originalni članak

NBA liga je za All Star utakmicu u Chicagu promijenila neka pravila i apsolutno pogodila. Nerijetko smo znali posljednjih godina gledati nezanimljive i pomalo dosadnjikave utakmice bez obrana gdje su košarkaši bez ikakve žustrine puštali jedni druge prema košu, a publika je često negodovala.

Ovaj put je bilo ipak malo više natjecateljskog i rezultatskog naboja jer je pobjeda donosila novac koji je išao u humanitarne svrhe. Svaka četvrtina igrala se kao jedna utakmica, a pobjedniku svake od tri prve četvrtine išla je svota od 100.000 dolara.

Giannisova momčad je u posljednju četvrtinu ušla s vodstvom 133-124, a njihovom zbroju koševa dodao se broj 24, u čast Bryanta, što znači da je pobjednik onaj koji prvi dođe do 157. Na kraju je bolja bila momčad LeBron Jamesa koja je pobijedila tim Giannis 157-155. 

LeBron i njegova ekipa gubili su uoči posljednje četvrtine, ali nova pravila su potaknula puno veći natjecateljski naboj i gledatelji u Chicagu su zaista mogli uživati u pravoj zvjezdanoj predstavi.

I ovaj put su se svi prisutni prisjetili tragično preminulog Kobeja Bryanta. Uvod u utakmicu započeo je Magic Johnson, a onda je najavio osam sekundi šutnje u čast Mambe i dugogodišnjeg povjerenika za NBA ligu Davida Sterna. Svi igrači su se držali za ruke i oprostili od legendarnog košarkaša koji je život izgubio 26. siječnja u nesreći helikoptera zajedno s kćerkom Giannom i još sedmoro ljudi.

Giannisova momčad nosila je na dresovima njegov broj 24, dok su LeBron i ekipa nosili broj 2. Također, ove godine je trofej MVP dobio ime Kobe Bryant.

- Ovo znači jako puno za mene. Ne mogu to riječima opisati. Želim zahvaliti Kobeju za sve što je napravio za mene. Svi ti razgovori i treninzi, ovo je za njega - rekao je Kawhi Leonard koji je osvojio nagradu za igrača utakmice...

Najviše koševa zabio je Leonard koji je utrpao 30, a 24 je zabio Giannis Antetokounmpo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 17.02.2020.

    Iluminatski party

  • Paul_George_13 17.02.2020.

    Jel netko gledao All Star ili svi pisu bzvz?! Najjaca 4/4 ikada, ljudi su igrali ozbiljnu kosarku.. Kyle Lowry je 2. puta izborio napadacki faul, imali smo 15 slobodnih bacanja, igraci prigovarali sucima, gledao se replay 3. puta.. Jel gleda netko ili se komentiraju gluposti, cisto da se napise komentar

  • SilikoniralaSiSe 17.02.2020.

    Ovaj All Star je samo dodatni način koji su američki sportovi smislili za zaradit, što će ti taj east west najbolji igrači, kada se svakako igra finale lige najbolji klub s istoka i najbolji klub sa zapada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare