To je to što me zanima!

Allegri poručio Mandži i ekipi: Ma, muka mi vas je više gledati

Prvo se moramo koncentrirati za Crotone koji je u sjajnoj seriji uzeo 17 bodova na zadnjih sedam utakmica. Onda ćemo se posvetiti finalu Lige prvaka. Finale se ne igra, finale se pobjeđuje, kaže Max Allegri
Vidi originalni članak

Ne, nije naslov ono što ste prvo pomislili. Nema nikakvih tenzija u Juventusu, čudno bi bilo nakon osvajanja Kupa u srijedu, odnosno sjajnih situacija u Serie A i Ligi prvaka.

Juventus sutra mora pobijediti Crotonea na svom terenu i postaje prvak Italije, šesti put uzastopno. Nakon toga, očekuje ih finale Lige prvaka protiv Reala 3. lipnja u Cardiffu.

Njihov trener Max Allegri u Italiji je poznat kao šarmantan tip, zna u pravo vrijeme 'izvaliti' dobru stvar.

- Želimo osvojiti 'scudetto'. Moramo to osvojiti sutra. Rekao sam momcima da ih je muka gledati svakog dana i da će, ako pobjede sutra i potvrde naslov, dobiti nekoliko dana odmora. Poslije toga možemo se u miru spremati za Cardiff - počeo je Allegri pa nastavio.

- Ovo je trenutak sezone u kojem moramo uhvatiti bika za rogove. Prvo se moramo koncentrirati za Crotone koji je u sjajnoj seriji uzeo 17 bodova na zadnjih sedam utakmica. Onda ćemo se posvetiti finalu Lige prvaka. Finale se ne igra, finale se pobjeđuje - kaže Max za kraj.

Mario Mandžukić trebao bi sutra početi utakmicu od prve minute, unatoč zarađenoj ozljedi leđa i razbijenoj arkadi. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • frenky___ 21.05.2017.

    kvazist ručnjak... zaboravil si Spalettija i Trapattonija

  • kvazistručnjak 21.05.2017.

    Odličan trener. Ima nešto u tim talijanima; Lippi,Ancelotti,Conte,Allegri, onog Capella necu spominjati taj lik je uz bok Mourinhu i Guardioli po nogometnoj precjenjenosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare