To je to što me zanima!

Alli se napio na 33ºC pa je pao u nesvijest: Nosili ga s bazena!

Alkohol i vrućina slomili su Dele Allija, a svi su mislili da spava dok ga djevojka oko 20:00 nije pokušala probuditi pa vidjela da je kolabirao od kombinacije cuge i ljetne temperature Mykonosa
Vidi originalni članak

Veznjak Tottenhama i engleske reprezentacije Dele Alli (23) imamo je dugu sezonu, skroz tamo do finala Lige prvaka. Pa se dečko otišao pošteno odmoriti na grčki Mykonos s djevojkom Ruby Mae.

Na Mykonosu je preko dana cca. 33º Celzija, a majstor se odlučio pored bazena relaksirati uz pomoć alkohola iako još 'pod dopingom' od noć prije kad se slavilo Rubyn 25. rođendan.

Cuga i vrućina slomili su Dele Allija, a svi su mislili da spava dok ga djevojka oko 20:00 nije pokušala probuditi pa vidjela da je - kolabirao od alkohola i vrućine.

Na prvu je mislila da se šali, a onda pozvala hotelsko osiguranje da ga, svog lelujavog i nesigurnog na nogama, odnesu s bazena u sobu. Dele i Ruby obnavljaju oganj svoje strasti nakon prekida u veljači poslije tri godine veze.

Dele Alliju nije strano ni pijano teturanje, ni sukobi sa hotelskim osobljem u pijanom stanju prošlog studenog i to nakon 2-1 pobjede nad Hrvatskom u Ligi nacija.

Ross Barkley iz Chelseja s kojim je Dele pijan tada radio nerede u hotelu također je ovih dana na ljetovanju na Mykonosu sa svojom djevojkom, modnom dizajnericom Jordan McCabe...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Puta Madre 05.07.2019.

    Povuko zrak

  • fešta 05.07.2019.

    Pravi cugeri znaju kak se fešta

  • alfa romeo stelvio 05.07.2019.

    a ca pijes kad ti skodi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare