To je to što me zanima!

Alonso zabrinuo navijače: Ne znam hoću li produljiti ugovor

Vezni nogometaš Real Madrida Xabi Alonso (31) priznao je da još uvijek nije siguran hoće li produljiti ugovor koji mu istječe u ljeto 2014. godine. U Realu je od 2009.
Vidi originalni članak

Španjolski reprezentativac je došao na Santiago Bernabeu iz Liverpoola prije tri godine i nametnuo se kao jedna od ključnih figura u sastavu Josea Mourinha. U klubu su posljednjih tjedana polako počeli pripremati ponudu za nastavak suradnje, ali Alonso tvrdi da će produljiti ugovor samo ako bude osjećao da može nastaviti igrati na istoj razini kao danas.

- Ni ja sam ne znam što će se dogoditi - kratko je prokomentirao Alonso nakon nastupa za izabranu momčad Baskije u prijateljskom dvoboju protiv Bolivije u San Sebastianu.

Na pitanje kako komentira guranje Realova kapetana Ikera Casillasa na klupu u nedavnoj utakmici protiv Malage, Alonso je bio još manje raspoložen za odgovor.

- Danas nema potrebe razgovarati o toj temi, pričat ću neki drugi dan.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 01.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • NESTVARAN_1 30.12.2012.

    bolje da ode.

  • reds8 30.12.2012.

    pa on je i sam rekao da mu je u Liverpoolu bilo najljepše..ne bi me ni malo čudilo da se vrati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare