To je to što me zanima!

Alves leži u zatvoru, a suprugu su izbacili iz njegove kuće! Još ranije je molio za njen oprost...

Moja draga Joana, proveli smo osam godina s puno ljubavi, poštovanja i uzajamne brige. Ti i moja djeca, Dani Filho i Victoria, najbolje ste što mi se dogodilo u životu, napisao je Alves supruzi koja traži razvod braka
Vidi originalni članak

Dani Alves (39) već je tri mjeseca u zatvoru u Barceloni nakon što je uhićen zbog optužbi za silovanje. Najtrofejniji nogometaš svih vremena dane provodi u Brians I zatvoru, a njegovi bližnji silno se trude izvući ga iz zatvorske ćelije.

Za to vrijeme, Alvesova supruga Joana Sanz sređuje papire i želi se što prije razvesti od njega. Marca navodi da je Sanz izbačena iz Alvesove kuće, koju je godinama dijelila s nogometašem. 

ISKORIŠTAVA SLAVU Dani Alves u zatvoru potpisuje dresove u zamjenu za cigarete

Dinora Santana, bivša supruga i majka djece Danija Alvesa, navodno je bila ta koja je obavijestila Sanz da mora napustiti njegovu kuću. Naime, Sanz nije htjela potpisati izjavu o povjerljivosti i nepristranosti i zbog toga nije mogla ostati u kući koju je toliko dugo smatrala domom. Stvari je brzo spakirala napustila kuću.

Molio ju je za oprost

Španjolska TV emisija 'Y Ahora Sonsoles'  otkrila je emotivno pismo koje je Alves napisao supruzi.

BRAZILSKI NOGOMETAŠ Bivša žena posjetila Alvesa u zatvoru: Drži se, on je snažan...

- Moja draga Joana, proveli smo osam godina s puno ljubavi, poštovanja i uzajamne brige. Posljednje godine bile su posebno lijepe s tobom pored mene. Ti i moja djeca, Dani Filho i Victoria, najbolje ste što mi se dogodilo u životu. Zajedno rastemo otkad smo se upoznali, od prve minute kada smo počeli zajednički život - napisao je Alves u pismu.

TVRDI DA JE NEVIN Dani Alves štrajka glađu nakon što mu je sud produžio pritvor

Traži njenu podršku u teškim trenucima. Sanz je, u međuvremenu, uklonila sve zajedničke fotografije s Instagrama, dok je Alvesov profil krcat fotografijama sa suprugom.

- Sad, u ovim teškim trenucima, žalim za tvojom odlukom i molim da nam život da još jednu šansu. Želim te ponovno voljeti. Razumijem tvoju bol zbog ove nepravedne situacije, a shvaćam i da se ne možeš nositi sa silnim pritiskom.

OTKRIO CIMER Život Danija Alvesa u zatvoru: 'Strah ga je. Misli da će ostati'

Još jednom je odbacio optužbe.

- Optužuju me za laži. U životu se vodim vrijednostima ljubavi, poštovanja i zalaganja. Nastavljam borbu, kao i uvijek, uz podršku onih pored mene koji žele dokazati moju nevinost cijelom svijetu. Borit ću se uz nezaustavljivu ljubav moje djece, mojih roditelja i onih koji su uz mene. Uskoro ću dokazati nevinost svijetu - završava Alvesovo pismo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Marko Markovina 03.05.2023.

    Nije iznad zakona. Ak si frajer pa možeš silovat onda budi u zatvoru pa nek tebe mal .. bu u d..e

  • no sleep 02.05.2023.

    Meni niš nije jasno, spominju se dvije supruge i ljubavnica, koga on sad moli za oprost?!

  • dantejebo 02.05.2023.

    jel ga trebam žaliti ili

Komentiraj...
Vidi sve komentare