Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dani Alves štrajka glađu nakon što mu je sud produžio pritvor

Dani Alves štrajka glađu nakon što mu je sud produžio pritvor

Španjolski mediji navode da Alves u znak prosvjeda odbija jesti te da ne razgovara ni sa kim i ne želi izaći iz ćelije. Navode da je ogorčen odlukom suda jer tvrdi da je nevin

VIDEO

Brazilski nogometaš Dani Alves (39) u teškom je psihičkom stanju nakon što je sud u Barceloni odlučio da do suđenja ostaje u istražnom zatvoru. 

Pokretanje videa...

dani alves 01:29

Naime, njegov odvjetnik tražio je da se brani sa slobode, a u zatvoru je završio prije mjesec dana nakon optužbi za seksualni napad  žene u noćnom klubu u Barceloni. 

Španjolski mediji izvjestili su da  Alves nakon ove odluke suda u znak prosvjeda odbija jesti te da ne razgovara ni sa kim i ne želi izaći iz ćelije. Navode da je ogorčen odlukom suda jer tvrdi da je nevin, a njegov odvjetnik priložiot će nove dokaze kojim se potvrđuje da žrtva silovanja nije prisilno ušla u WC te da je svojevoljno pristala na spolni odnos s brazilskim nogometašem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alves je u četvrtak na saslušanju pet put promijenio iskaz, a tvrdio je da je zapravo on žrtva. 

Brasileiro Championship - Athletico Paranaense v Sao Paulo

Zapravo sam želio zaštititi tu 'mladu damu'. Sjedio sam u kupaonici, a ona mi je prišla i bacila se na mene. Nisam dirao tu djevojku -  rekao je Alves dodavši da je u početku lagao kako bi zaštitio žrtvu. 

Na snimkama videonadzora navodno se vidi da djevojka ulazi u prostoriju nakon nogometaša bez da ju je Dani Alves pustio unutra ili joj otvorio vrata, pisao je El Periodico.

U slučaju da se Alvesu dokaže krivnja za seksualni napad mogao bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do četiri godine, dok bi za silovanje dobio od šest do 12 godina zatvora. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu