To je to što me zanima!

Amauri u bunilu: Miccoli je najbolji, bolji i od Del Piera

Napadač Juventusa oduševljen je mogućnostima svog bivšeg suigrača, kojega je označio boljim od ponajboljeg Talijana u posljednja dva desetljeća
Vidi originalni članak

Posljednjih 15 godina Alessandro Del Piero je ikona Juventusa. Odigrao je 424 utakmice i zabio 184 gola, već godinama je kapetan. Briljirao je u svojim najboljim danima, briljira i danas, kada su mu 34 godine na leđima. Sedam puta prvak Italije, jedanput prvak Europe, jedanput svjetski prvak. Dvaput talijanski nogometaš godine, lani najbolji strijelac Serie A, nekoliko Uefinih nagrada... A onda dođe Amauri i ispali:
- Najbolji igrač s kojim sam ikada igrao? Fabrizio Miccoli! - rekao je napadač Juventusa, koji je s Miccolijem igrao do ove sezone u Palermu. Naravno da se našao netko tko mu je rekao: "Ali, dečko, ti upravo igraš s Alessandrom Del Pierom!" Amauri se nije dao smesti, izrekao je nešto što se može shvatiti jedino onom 'svatko ima pravo na svoje mišljenje'...
- Miccoli je bolji nogometaš nego Alex Del Piero. Fizički je moćniji, snažniji, jači. Puno se ozljeđivao tijekom karijere i samo zato nije pokazao sve što može - bez imalo dvojbi rekao je Amauri.
U Torinu, gdje sada igra Brazilac, igrao je i njegov omiljeni suigrač. Od 2002. do 2004. skupio je 24 nastupa uz sedam golova. Nakon toga je 'šetao' po posudbama. Da nije bilo ozljeda, sasvim sigurno bi pokazao da je bolji od jedne od najboljih 'desetki' u povijesti nogometa. Ako je to i pretjerano za reći, onda barem u zadnjih 20-ak godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torca1950 21.03.2009.

    LAŽ

  • majmun66 21.03.2009.

    Amauri je iGrao i sa Miccolijem i sa Del Pierom,za razliku od autora teksta i ovog bosnia lika,tako da nekako mislim da zna šta priča.

  • bosnia_80 21.03.2009.

    hahaahhaaaaahahahhahahhaahahahahaa....DA, ovaj put se apsolutno slažem sa autorom ovog članka: svako ima pravo na svoje mišljenje...a ovo Amaurijevo je nevjerovatno..hahahhahaaa.. P.S. ne sjećam se kad me neko ovako nasmijao:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare