To je to što me zanima!

Američka TV zvijezda vulgarno napala Đokovića: On je je*eni seronja, izbacite ga iz tenisa!

To je kao da kaže da je pušenje osobna odluka. Točno, ali nemoj mi puhati dim u lice, idiote. Kakav glupan, baš glupi tenisač, prokomentirao je Stern Novakovu izjavu da je 'cijepljenje privatna odluka'
Vidi originalni članak

Američki radijski i TV voditelj, komičar i redatelj Howard Stern (68) u svojoj emisiji opleo je po Novaku Đokoviću (34) za kojeg smatra da bi zbog toga što nije cijepljen trebao napustiti svijet tenisa. Malo je reći da je Stern kritizirao Đokovića, a vulgarno se osvrnuo i na njegovo kršenje izolacije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Taj idiot, kako se zove... Đoković. The Joker, nazvao sam ga The Joker. Kakav je*eni seronja. Najprije sam za njega čuo da ne želi primiti cjepivo i da hoda okolo. Nitko ne zna što je s tim. Moraju ga je*eno izbaciti iz tenisa. To je to - rekao je Stern.

- On tvrdi da je imao koronu na samom početku pandemije - rekla je sugovornica.

- Ma tko zna, možda laže - rekao je Stern.

- Ne, ne, zaista je imao koronu, nije mogao igrati neke teniske mečeve... Ali to je bilo davno, nitko ne zna koliko antitijela ima i je li zaražen - nastavila je. 

- Ma seronja je... Seronja... Je*eni seronja. Trebalo bi ga izbaciti iz tenisa, njega nije briga ni za kog drugog -  ponavljao je Stern nakon čega se osvrnuo na Đokovićevu izjavu da je 'cijepljenje privatna odluka'.

- To je kao da kaže da je pušenje osobna odluka. Točno, ali nemoj mi puhati dim u lice, idiote. Kakav glupan, baš glupi tenisač -  ponavljao je Stern. 

Podsjetimo, još uvijek postoji mogućnost da se Novaka protjera iz zemlje, a australski službenici za imigraciju istražuju niz pogrešaka i nelogičnosti oko Đokovićeva testa na korona virus. Đoković je priznao da je hodao zaražen, a zbog davanja lažnog iskaza, prema australskome kaznenom zakonu, prijeti mu kazna od pet godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 240

  • MagikRatt 13.01.2022.

    Mišljenje ovog  umišljenog  toliko  je  relevantno  kao  i  mišljenje  kume  Bare  sa  placa . I ona  se  razume  u  koronu  i  u  tenis  i  u  više  toga . Ne znam  koga  će  se  još  pitati  za   mišljenje , ne  znam  koliko  će  se  još  mozgova  uključiti  u  komentiranje  nečeg  o  čemu  znamo  malo  ili  nimalo..

  • Palmanova 12.01.2022.

    tako je !donio koronu u Zadar i igra ko da je nema,nece moci

  • 12.01.2022.

    Sve su rekli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare