To je to što me zanima!

Amerikanci u Poreč dolaze s Blakeom uz A. Roddicka

Iako se spominjalo da bi umjesto Jamesa Blakea u meču Davis Cupa s Hrvatskom u momčadi SAD-a mogao biti Sam Querrey, ipak nije tako
Vidi originalni članak

Hrvatskim će se tenisačima u četvrtfinalu Davis Cupa u Poreču suprotstaviti Andy Roddick, James Blake te braća Bob i Mike Bryan, odlučio je američki izbornik Patrick McEnroe. Amerikanci tako na dvoboj u Poreč (od 10. do 12. srpnja) dolaze u sastavu u kojem su odigrali gotovo sve posljednje dvoboje iako se špekuliralo da bi Blakea, koji nije u posebno dobroj formi, mogao zamijeniti Sam Querrey.
Reprezentaciju SAD-a će na zemlji porečke dvorane Žatika predvoditi šesti tenisač svijeta Andy Roddick, koji se u ponedjeljak, kao i naš Ivo Karlović, plasirao u četvrtfinale Wimbledona. Pojedinačne će mečeve igrati i 17. svjetski igrač Blake, dok će braća Bryan, kao i obično, biti zadužena za parove.
Hrvatski bi izbornik Goran Prpić sastav naše reprezentacije trebao objaviti u utorak. Hrvatska i SAD dosad su dvaput igrali u Davis Cupu, a u oba je ogleda, u Zagrebu i Carsonu, uspješnija bila naša reprezentacija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_35222 29.06.2009.

    kako ste u ta dva puta igrali sa bracom bryan ? jesu vas uzeli ? skupljam sigurice za tiketa...

  • porec4ever 29.06.2009.

    uu bit ce tesko.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare