To je to što me zanima!

Ana Čičerova na Hanžeku izazivačica Blanke Vlašić

Na zagrebačkome mitingu neće biti Tije Hellebaut, ali nastupit će brončana iz Pekinga, Ruskinja Ana Čičerova, koja će biti najveća prijetnja Blanki
Vidi originalni članak

Najjača konkurencija Blanki Vlašić na ovogodišnjem zagrebačkom atletskome mitingu (9. rujna, od 16.30 sati) bit će Ruskinja Ana Čičerova, brončana s netom završenih Olimpijskih igara u Pekingu, a na Hanžeku će nastupiti i Amerikanka Chaunte Howard te Kazahstanka Marina Aitova.
Kladivo će, osim Ivane Brkljačić i Sanje Gavrilović, bacati zlatna iz Pekinga, Bjeloruskinja Aksana Miankova, zatim svjetska prvakinja, Njemica Betty Heidler, te još tri olimpijske finalistice - Bjeloruskinja Darija Plečnik (4.), Francuskinja Manuela Montebrun (5.) i Slovakinja Martina Danišova-Hrasnova (8.).
Jaka konkurencija bit će i na ženskoj “stotki”. Uz dvostruku olimpijsku pobjednicu, Jamajčanku Veronicu Campbell-Brown, te Amerikanku Torri Edwards, vlasnicu najboljeg rezultata u 2008. (10,78), tu su još Amerikanka Carmelita Jeter, Britanka Jeanette Kwakye i Bugarka Ivet Lalova.
Za miting će se na stadion Mladosti uz Savu montirati 3000 dodatnih sjedala, a ulaznice su besplatne, no moraju se preuzeti u prostorijama Zagrebačkog sportskog saveza (Vukovarska 284) ili Hrvatskog atletskog saveza (Križanićeva 5).
Direktor mitinga Velimir Bašić najavio je i bogat nagradni fond za eventualni svjetski rekord u skoku u vis.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_21090 02.09.2008.

    Blanka uz tebe smo,navijat čemo za tebe,budi dobra kao uvijek,mi se tobom ponosimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare