To je to što me zanima!

Anas Sharbini: Arapi bi uskoro trebali isplatiti i meni i Hajduku

Bolje da igramo s Hajdukom pa Dinamom na startu prvenstva, dok su još mislima u Europi. Istru u prvom kolu moramo dobiti na Kantridi, kaže Anas Sharbini za 24sata
Vidi originalni članak

24sata: Kako je u Rijeci?

Nakon dugo vremena sam potpuno spreman. Osjećam se kao dječak, kao da sam se vratio četiri godine unatrag, u vrijeme kad sam igrao najbolji nogomet. Pun sam motiva. Trener Matjaž Kek vidi me na lijevoj strani napada, što sam igrao i u Hajduku. Volio bih igrati u sredini, no i ovo je dobro. Treba se podrediti momčadi i dati sve od sebe.

24sata: Jeste li riješili donos s Al Ittihadom?

Stalno me zovu iz Al Ittihada, predlažu nagodbu ako im oprostim dugove... Volio bih da se to što prije okonča i da ne baš lijepu stranicu svoje karijere zatvorim. Koliko čujem, FIFA ih je dobro pritisla i uskoro bi i mene i Hajduk trebali isplatiti.

24sata: Što možemo očekivati od ‘Lige deset’?

Uh, to je velika nepoznanica za sve. Sigurno da će biti puno zanimljivije jer bit će puno derbija, puno dobrih utakmica i puno će se bodova gubiti u izravnim ogledima. Dinamo je na papiru favorit, imaju najbolju momčad, no neće im biti lako ove godine, pogotovo ne dok budu igrali u ritmu srijeda - nedjelja. 

24sata: Vaša prognoza?

Dinamo prvi, mi drugi, a ostali neka se dogovore... Ha, ha, ha... Volio bih da Hajduk bude treći, zbog mojih prijatelja i suigrača. Pokazali su u Superkupu da su i te kako dobri. 

24sata: Tko vam se čini najvećim pojačanjem Rijeke ovoga ljeta?

Za mene Ivan Tomečak. Znao sam ga i dobro jer smo često igrali jedan protiv drugoga na istoj strani. Obojica smo ofenzivci, ali bismo uvijek morali ganjati jedan drugoga dok smo igrali za Hajduk i Dinamo. Po ovome što pokazuje, bit će veliko pojačanje za Rijeku, kao i Maleš, koji donosi čvrstinu u sredini terena.

24sata: Raspored prvenstva vam nije baš lagan?

Tradicionalno su tri najveća Rijekina rivala Istra, Hajduk i Dinamo, i sa sva tri igramo u prva tri kola. Možda je bolje dok se Hajduk i Dinamo ne uigraju i dok su mislima u Europi da igramo protiv njih, a Istru moramo pobijediti, ipak smo mi favoriti u petak na našoj Kantridi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dalmatinac1978 09.07.2013.

    Evo malo za one koji neznaju jer su bili maleni i za one koji su zaboravili http://www.youtube.com/watch?v=hiZ5zN50gPI jedna od veći pokradenosti hajduka u korist croatije http://www.youtube.com/watch?v=KA-Tmp_4PAM jedna od većih pokradenosti rijeke a u korist croatije

  • bepo1606_1 08.07.2013.

    Zašto je Mamić Rijeci dao mukte 3-4 dobra igrača.Ruku na srce Rijeka iako se stabilizirala ne zavlači ruku duboko u đep za pojačanja.Ko da radi novu Lokomotivu.

  • Venucci 08.07.2013.

    pametan potez rijeke da se dovede tomescak. nadam se da ce nastaviti sa takvim pojacanjima

Komentiraj...
Vidi sve komentare