Obavijesti

Sport

Komentari 18

Anas Sharbini: Arapi bi uskoro trebali isplatiti i meni i Hajduku

Anas Sharbini: Arapi bi uskoro trebali isplatiti i meni i Hajduku
1

Bolje da igramo s Hajdukom pa Dinamom na startu prvenstva, dok su još mislima u Europi. Istru u prvom kolu moramo dobiti na Kantridi, kaže Anas Sharbini za 24sata

VIDEO

24sata: Kako je u Rijeci?

Nakon dugo vremena sam potpuno spreman. Osjećam se kao dječak, kao da sam se vratio četiri godine unatrag, u vrijeme kad sam igrao najbolji nogomet. Pun sam motiva. Trener Matjaž Kek vidi me na lijevoj strani napada, što sam igrao i u Hajduku. Volio bih igrati u sredini, no i ovo je dobro. Treba se podrediti momčadi i dati sve od sebe.

24sata: Jeste li riješili donos s Al Ittihadom?

Stalno me zovu iz Al Ittihada, predlažu nagodbu ako im oprostim dugove... Volio bih da se to što prije okonča i da ne baš lijepu stranicu svoje karijere zatvorim. Koliko čujem, FIFA ih je dobro pritisla i uskoro bi i mene i Hajduk trebali isplatiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

24sata: Što možemo očekivati od ‘Lige deset’?

Uh, to je velika nepoznanica za sve. Sigurno da će biti puno zanimljivije jer bit će puno derbija, puno dobrih utakmica i puno će se bodova gubiti u izravnim ogledima. Dinamo je na papiru favorit, imaju najbolju momčad, no neće im biti lako ove godine, pogotovo ne dok budu igrali u ritmu srijeda - nedjelja. 

24sata: Vaša prognoza?

Dinamo prvi, mi drugi, a ostali neka se dogovore... Ha, ha, ha... Volio bih da Hajduk bude treći, zbog mojih prijatelja i suigrača. Pokazali su u Superkupu da su i te kako dobri. 

24sata: Tko vam se čini najvećim pojačanjem Rijeke ovoga ljeta?

Za mene Ivan Tomečak. Znao sam ga i dobro jer smo često igrali jedan protiv drugoga na istoj strani. Obojica smo ofenzivci, ali bismo uvijek morali ganjati jedan drugoga dok smo igrali za Hajduk i Dinamo. Po ovome što pokazuje, bit će veliko pojačanje za Rijeku, kao i Maleš, koji donosi čvrstinu u sredini terena.

24sata: Raspored prvenstva vam nije baš lagan?

Tradicionalno su tri najveća Rijekina rivala Istra, Hajduk i Dinamo, i sa sva tri igramo u prva tri kola. Možda je bolje dok se Hajduk i Dinamo ne uigraju i dok su mislima u Europi da igramo protiv njih, a Istru moramo pobijediti, ipak smo mi favoriti u petak na našoj Kantridi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi