To je to što me zanima!

Ancelotti hvalio Modrića: 'On je bio savršen, najbolji s loptom'

Vinicius, Bellingham, Valverde, Modrić... Obožavam kako igraju i tu njihovu povezanost na terenu, istaknuo je nakon pobjede na gostovanju kod Getafea trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti
Vidi originalni članak

Izgledalo je da će u nastavku sezone uglavnom s klupe čekati priliku, ali onda je Carlo Ancelotti dao svih 90 minuta u slavlju kod Getafea (0-2) kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću (38) koji je to odlično iskoristio. Marca mu je dala ocjenu 8, a trener ga je hvalio nakon susreta. 

SUDAR MLADOSTI I ISKUSTVA VIDEO Modrić protiv zločestog dečka engleskog nogometa. Pogledajte kako je prošao duel

- Luka je bio savršen, najbolji s loptom. Kontrolirao je cijelu utakmicu i bio vrlo dobar. Odigrali smo sjajnu utakmicu, zadovoljan sam - objasnio je Ancelotti pa istaknuo:

- Vinicius, Bellingham, Valverde, Modrić... Obožavam kako igraju i tu njihovu povezanost na terenu. 

Modrić je ove sezone odigrao 25 utakmica u dresu Madriđana, a sveukupno je na terenu proveo 1340 minuta u kojima je zabio jedan gol i šest puta asistirao. Ugovor s 'kraljevima' traje mu do kraja lipnja ove godine, a pitanje je što će biti s nastavkom njegove karijere.

Nije tajna da postoji interes iz Saudijske Arabije, a jesu li mu možda u Madridu spremni ponuditi godinu dana oproštajnog ugovora, saznat ćemo u nadolazećim mjesecima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU4.FUN

  • strmi007 02.02.2024.

    Hala Madrid !

Komentiraj...
Vidi sve komentare