To je to što me zanima!

Ancelotti: Jesam li nepravedan? Modrić je trebao igrati od prve

Na pitanje španjolskih novinara o nepravdi prema ukrajinskom golmanu Luninu koji je odlično iskoristio minute trener Reala nakon trijumfa nad Valencijom 5-1 dotaknuo se Hrvata
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) doći će na reprezentativno okupljanje u ponedjeljak u Zagrebu poprilično svjež, sa 116 minuta u nogama u posljednje tri utakmice Reala, pri čemu je u zadnje dvije na Bernabéuu protiv Brage (3-0) i Valencije (5-1) ulazio u drugom poluvremenu. To je dobra vijest za Zlatka Dalića uoči ključnih utakmica kvalifikacija za Euro protiv Latvije (subota) i Armenije (21. studenog).

Furiozno je u subotu izgledao "kraljevski klub" protiv Valencije, a posebno su raspoložena bila dvojica Brazilaca Vinícius Júnior i Rodrygo. Do Modrićeva ulaska u igru u 70. minuti sve je već bilo riješeno, Vinícius je zabio dva komada, oba na asistenciju Rodryga koji je potom i sam utrpao četvrti. Golijadu je otvorio Dani Carvajal već u trećoj minuti.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Španjolski novinari upitali su trenera Carla Ancelottija nakon Valencije je li nepravedan prema Ukrajincu Andriju Luninu (24) koji je prigrlio šansu nakon ozljede prvog golmana Kepe i imao sedam obrana uz jedan primljen gol u zadnje dvije utakmice.

- Ne znam jesam li nepravedan. Kad imate momčad na ovakvom nivou, ponekad morate biti nepravedan. Danas je Modrić mogao biti u prvoj postavi. Moj je posao izabrati i nije uvijek tako jednostavno. Da, bila je vrhunska utakmica. Valencia nije pokazala najbolji nivo zbog nas, nakon 15 minuta igrali smo savršeno - rekao je Ancelotti.

Navijače Reala zabrinula je ozljeda uvjerljivo najboljeg igrača ove sezone, Engleza Judea Bellinghama, koji je pao na rame u remiju protiv Rayo Vallecana.

- Ići će u Englesku na pretrage, ali brzo će se vratiti. Mora obaviti još neke preglede i moći će igrati nakon reprezentativne stanke. U zadnje tri utakmice igrali smo jako dobro, ali protiv Raya su falile neke stvari. Igramo dobro, kvalitetno i predano - kaže Ancelotti.

Girona se može boriti za titulu

Real gleda u leđa najvećoj senzaciji u najjačim europskim ligama Gironi koja je vodeća s dva boda više od Madriđana i sedam od katalonskog rivala Barcelone, uz utakmicu manje.

- Jako su dobri, bolji od nas. Nemaju europskih natjecanja i mogu se boriti za naslov - jasan je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare