Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ancelotti: Jesam li nepravedan? Modrić je trebao igrati od prve

Ancelotti: Jesam li nepravedan? Modrić je trebao igrati od prve
3

Na pitanje španjolskih novinara o nepravdi prema ukrajinskom golmanu Luninu koji je odlično iskoristio minute trener Reala nakon trijumfa nad Valencijom 5-1 dotaknuo se Hrvata

VIDEO

Luka Modrić (38) doći će na reprezentativno okupljanje u ponedjeljak u Zagrebu poprilično svjež, sa 116 minuta u nogama u posljednje tri utakmice Reala, pri čemu je u zadnje dvije na Bernabéuu protiv Brage (3-0) i Valencije (5-1) ulazio u drugom poluvremenu. To je dobra vijest za Zlatka Dalića uoči ključnih utakmica kvalifikacija za Euro protiv Latvije (subota) i Armenije (21. studenog).

Furiozno je u subotu izgledao "kraljevski klub" protiv Valencije, a posebno su raspoložena bila dvojica Brazilaca Vinícius Júnior i Rodrygo. Do Modrićeva ulaska u igru u 70. minuti sve je već bilo riješeno, Vinícius je zabio dva komada, oba na asistenciju Rodryga koji je potom i sam utrpao četvrti. Golijadu je otvorio Dani Carvajal već u trećoj minuti.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Španjolski novinari upitali su trenera Carla Ancelottija nakon Valencije je li nepravedan prema Ukrajincu Andriju Luninu (24) koji je prigrlio šansu nakon ozljede prvog golmana Kepe i imao sedam obrana uz jedan primljen gol u zadnje dvije utakmice.

- Ne znam jesam li nepravedan. Kad imate momčad na ovakvom nivou, ponekad morate biti nepravedan. Danas je Modrić mogao biti u prvoj postavi. Moj je posao izabrati i nije uvijek tako jednostavno. Da, bila je vrhunska utakmica. Valencia nije pokazala najbolji nivo zbog nas, nakon 15 minuta igrali smo savršeno - rekao je Ancelotti.

LaLiga - Real Madrid v Valencia

Navijače Reala zabrinula je ozljeda uvjerljivo najboljeg igrača ove sezone, Engleza Judea Bellinghama, koji je pao na rame u remiju protiv Rayo Vallecana.

- Ići će u Englesku na pretrage, ali brzo će se vratiti. Mora obaviti još neke preglede i moći će igrati nakon reprezentativne stanke. U zadnje tri utakmice igrali smo jako dobro, ali protiv Raya su falile neke stvari. Igramo dobro, kvalitetno i predano - kaže Ancelotti.

Girona se može boriti za titulu

Real gleda u leđa najvećoj senzaciji u najjačim europskim ligama Gironi koja je vodeća s dva boda više od Madriđana i sedam od katalonskog rivala Barcelone, uz utakmicu manje.

- Jako su dobri, bolji od nas. Nemaju europskih natjecanja i mogu se boriti za naslov - jasan je Ancelotti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše