To je to što me zanima!

Galli: Real će izostanak Luke Modrića teško nadoknaditi...

Juventus se vratio u polufinale Lige prvaka nakon 12 godina pauze. I te, 2003. godine, za finale su se borili s Realom. Prošla je talijanska momčad s ukupnih 4-3
Vidi originalni članak

Želimo ostvariti naše snove, a oni su novi plasman u finale Lige prvaka, rekao je Carlo Ancelotti.

Talijanov Real u polufinalu Lige prvaka igrat će protiv isto tako 'njegovog' Juventusa. 

- Juve je klub nevjerojatne povijesti koji se u polufinale vratio nakon 12 godina. Imaju jako dobru sezonu i već su praktički osigurali naslov prvaka Italije. Upravo zbog toga se mogu posvetiti isključivo polufinalu - priča Ancelotti.

Carlo je od 1999. do 2001. sjedio na klupi 'stare dame' i zna kako protiv svojeg bivšeg kluba.

- Moramo odigrati kao što smo igrali protiv Altetica, s istim entuzijazmom i željom. Prošle godine u polufinalu protiv Bayerna jako su nam pomogli navijači, a pomogli su i sad u četvrtfinalu. Nadam se da će se to nastaviti i u polufinalu.

REUTERS/PIXSELL

Juventus je posljednji put u polufinalu Lige prvaka bio 2003. godine, a i tada im je na putu stajao isti protivnik. Talijani su izborili finale s ukupnih 4-3.

- Slabosti Reala? Casillas više nije toliko siguran kao nekada. Ramos je ponekad presiguran u sebe pa se upušta u neke nepotrebne kontakte, a Varane najbolji branič na svijetu. No Real će teško nadoknaditi nedostatak Modrića u veznom redu - rekao je bivši talijanski reprezentativac Giovanni Galli.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Stručni komentator 24.04.2015.

    Varane i Pogba, majko brža od oca, kakvi su to igrači!

  • GoranFranić 24.04.2015.

    nije di maria los kolko ga se prikazuje trenutno u engleskoj, išao je za parama i to je cjela priča....jednostavno taj stistem i način igre kod engleza ne donosi polda kad je on u igri i mislim da ce ga vrlo brzo prodat

  • tomicalomica 24.04.2015.

    Neznam samo tko ce Juventusu dati golove ? Nije to Cordoba ili Granada , a Ronaldo zna zabijat samo protiv takvih..nekako mi se lagano cini da ove godine prestaje dominacija Barce i Reala u LP...Finale mozda Juve -Bayern ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare