To je to što me zanima!

Ancelotti: Modrić će sigurno dobiti priliku protiv Schalkea

Period oporavka Luke Modrića nakon ozljede gotov je i hrvatski će reprezentativac zaigrati u uzvratnoj utakmici osmine finala LP protiv Schalkea, rekao je Ancelotti
Vidi originalni članak

Ako je i bilo neke dvojbe proteklih dana, nakon konferencije za novinare trenera Real Madrida Carla Ancelottija dan uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea više nema: Luka Modrić dobit će minutažu.

- Khedira i Modrić sigurno će dobiti priliku, ali Ramos ne. To su dobre vijesti za nas jer su nam oni vrlo važni igrači - rekao je Ancelotti pred novinarima na Bernabéuu.

Pauza hrvatskog reprezentativnog veznjaka, koji je protiv Italije u Milanu ozlijedio hvatište bedrenog mišića lijeve noge tako će, prema svemu sudeći, završiti nakon 115 dana oporavka.

"Kraljevski klub" na svom će stadionu braniiti prednost od 2-0 iz prve utakmice u Gelsenkirchenu, kada su zabijali Cristiano Ronaldo i Marcelo. Ali u Primeri mu ni izbliza ne ide tako dobro, nakon pet mjeseci iskliznula mu je vodeća pozicija zbog poraza kod Athletica.

- Svaki je neuspjeh sada pod povećalom. Puno je veći pritisak na svim momčadima u ovom trenutku, to je normalno. Izgubili smo prvo mjesto i pogriješili, sad moramo uhvatiti kontinuitet.

Kritike za loše rezultate Reala najviše idu prema napadačkom trojcu BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo).

- Dok Bale, Benzema i Cristiano igraju dobro, neću ih mijenjati. Oni trenutačno ne igraju dobro, kao ni cijela momčad. No nećemo mijenjati naš identitet. U formaciji 4-3-3 smo najbolji. Problem je u tome što igramo s puno dodira, nismo brzi i nema dobre koordinacije.

Iako bi uvođenjem Martina Ødegaarda Norvežanin postao najmlađi debitant u povijesti Lige prvaka, Ancelotti ga ipak neće uvrstiti u momčad za sraz s Nijemcima. Talijan je dodao i kako unatoč krizi ima bezrezervnu podršku s vrha.

- Ja sam odgovoran 100 posto za loše rezultate, a znam da je zasluga trenera kad se pobijedi nula posto. To je jasno. Razgovarao sam s predsjednikom ovih dana, nazvao me i dao mi podršku i ohrabrenje. Oni su uvijek tu i imaju puno povjerenje u mene - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dejan Kljajić 10.03.2015.

    Vidi ovog ancleotija jadnog pa taj samo sa parama zna trenirat,nebi me čudilo da pokuša dovest messija u real.

  • svejedobro 09.03.2015.

    Napokon!

  • MrDick 09.03.2015.

    Molim vas gospodo novinari uozbiljite se o pocnite pisati vaznije vijesti iz sporta i politike. Mozda se onda i "raja" malo razveseli i pocne shvacat stvari ozbiljnije. Modric je ok, drag mi je kao sportas ali dokle vise ??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare