Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ancelotti: Modrić će sigurno dobiti priliku protiv Schalkea

Ancelotti: Modrić će sigurno dobiti priliku protiv Schalkea
1

Period oporavka Luke Modrića nakon ozljede gotov je i hrvatski će reprezentativac zaigrati u uzvratnoj utakmici osmine finala LP protiv Schalkea, rekao je Ancelotti

VIDEO

Ako je i bilo neke dvojbe proteklih dana, nakon konferencije za novinare trenera Real Madrida Carla Ancelottija dan uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea više nema: Luka Modrić dobit će minutažu.

- Khedira i Modrić sigurno će dobiti priliku, ali Ramos ne. To su dobre vijesti za nas jer su nam oni vrlo važni igrači - rekao je Ancelotti pred novinarima na Bernabéuu.

Pauza hrvatskog reprezentativnog veznjaka, koji je protiv Italije u Milanu ozlijedio hvatište bedrenog mišića lijeve noge tako će, prema svemu sudeći, završiti nakon 115 dana oporavka.

"Kraljevski klub" na svom će stadionu braniiti prednost od 2-0 iz prve utakmice u Gelsenkirchenu, kada su zabijali Cristiano Ronaldo i Marcelo. Ali u Primeri mu ni izbliza ne ide tako dobro, nakon pet mjeseci iskliznula mu je vodeća pozicija zbog poraza kod Athletica.

- Svaki je neuspjeh sada pod povećalom. Puno je veći pritisak na svim momčadima u ovom trenutku, to je normalno. Izgubili smo prvo mjesto i pogriješili, sad moramo uhvatiti kontinuitet.

Kritike za loše rezultate Reala najviše idu prema napadačkom trojcu BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo).

- Dok Bale, Benzema i Cristiano igraju dobro, neću ih mijenjati. Oni trenutačno ne igraju dobro, kao ni cijela momčad. No nećemo mijenjati naš identitet. U formaciji 4-3-3 smo najbolji. Problem je u tome što igramo s puno dodira, nismo brzi i nema dobre koordinacije.

Iako bi uvođenjem Martina Ødegaarda Norvežanin postao najmlađi debitant u povijesti Lige prvaka, Ancelotti ga ipak neće uvrstiti u momčad za sraz s Nijemcima. Talijan je dodao i kako unatoč krizi ima bezrezervnu podršku s vrha.

- Ja sam odgovoran 100 posto za loše rezultate, a znam da je zasluga trenera kad se pobijedi nula posto. To je jasno. Razgovarao sam s predsjednikom ovih dana, nazvao me i dao mi podršku i ohrabrenje. Oni su uvijek tu i imaju puno povjerenje u mene - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao