To je to što me zanima!

Ancelotti nakon pobjede nad Interom: Djelujemo moćno...

Zadovoljan sam momčadi koju imam na raspolaganju. Zašto uopće pričamo o Baleu kada Alvaro Morata i Jesse Rodriguez igraju ovako dobro, kaže trener Real Madrida
Vidi originalni članak

Madridski Real sinoć je u prijateljskoj utakmici pobijedio Inter 3-0. Pogocima Kake, Cristiana Ronalda i autogolom Rickyja Alvareza madridski je klub zasluženo slavio, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je prvih 45 minuta i ponovno bio motor momčadi. Španjolska Marca piše da je Luka odličnim igrama na pripremama osigurao mjesto u početnoj postavi.

- Bio je to dobar susret. Nije ga bilo lako pripremiti jer je većina igrača umorna od svih silnih putovanja i prijateljskih utakmica u posljednjih tjedan, dva. No igrali smo dobro i pristup samoj utakmici je bio odličan. Djelujemo jako moćno i spremni smo za početak sezone - rekao je Ancelotti i osvrnuo se na situaciju oko Baleovog transfera:

- Zadovoljan sam momčadi koju imam na raspolaganju. Zašto uopće pričamo o Baleu kada Alvaro Morata i Jesse Rodriguez igraju ovako dobro - zaključio je trener Reala te dodao da Di Marija i Pepe žele ostati u klubu, kao i Khedira.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Slavonija 87 11.08.2013.

    Bolje da ne kupe Balea, samo bi ljudi imali više razloga da ih mrze. Narod je u Španjolskoj na rubu gladi a ovi paraziti bi trošili 120 milijuna eura na jednog igrača. Treba im lupiti salary cap pa da vidim kako se snalaze u ravnopravnoj konkurenciji.

  • iHalaMadrid7 11.08.2013.

    Jesse? valdja Jese

  • FC Sheffield Thursday 11.08.2013.

    mocno za 3 koplja iza Barce

Komentiraj...
Vidi sve komentare