To je to što me zanima!

Ancelotti: Nije kraj sezone za Luku, igrat će u zadnjem kolu

Trener Reala rekao je da ne računa na Luku Modrića sve do zadnjeg kola Primere koje se igra 24.5. To znači da bi trebao biti spreman za finale LP-a i reprezentaciju
Vidi originalni članak

Luka Modrić sigurno neće igrati u polufinalu Lige prvaka protiv Juventusa. Vjerojatno bi mogao zaigrati tek u posljednjem kolu Primere protiv Getafea. Sezona za njega nije završena, rekao je danas Carlo Ancelotti.

Zadnje kolo ovogodišnjeg španjolskog prvenstva igra se 24. svibnja i oporavi li se Modrić doista do tada, to bi značilo da će biti spreman i za finale Lige prvaka (6. lipnja), naravno, plasira li se Real tamo, ali i za utakmicu Hrvatske s Italijom (12. lipnja).

Treneru Reala do finala bi tako trebali na raspolaganju biti svi trenutačno ozlijeđeni igrači. Bale bi se mogao vratiti već idući vikend, a Benzema za uzvrat protiv Juventusa. Odbacio je Ancelotti i nagađanja o pobuni nezadovoljnih igrača u svlačionici.

- Jese je sretan i sigurno ostaje s nama. Isco nije sretan jer ne igra? Nitko nije sretan kada ne igra. Nisu ni Nacho, Chicharito... To je normalno - priča Ancelotti te otkriva gdje će sutra igrati polivalentni Sergio Ramos.

- On može opet biti u vezi. Ma može on igrati sve, obećao sam mu da ću ga jednom postaviti u napad. No to neće biti sutra, protiv Celte će biti u obrani.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MESSI_The_King116 25.04.2015.

    igro neigro barca ili bayern osvajaju ovisi ko prodje u finale

  • jure11 25.04.2015.

    drzi se luka,ti si najbolji nas igrac i sretno da se sto prije oporavis,nisu repka a ni real isti bez tebe:)

  • 25.04.2015.

    Možete se smijat, ali Ramos ima odlične predispozicije za napad. Ima brzinu, tehniku, skok također. Barem bi centaršuteve zabijao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare