To je to što me zanima!

Ancelotti o Mbappeu: Trebao bi uživati u Realu! Benzema: On je sam rekao da će kad-tad doći

Imamo problema sa zabijanjem golova i to moramo promijeniti u sljedećim utakmicama. Malo su nam taknuli u ponos, ali mislim da ćemo se vratiti protiv Espanyola, najavio je Ancelotti
Vidi originalni članak

On je to sam rekao, želi probati nešto novo u karijeri. Jednog će dana igrati za Real Madrid. Ne znam točno kada, ali uvjeren sam da hoće i da je to samo pitanje vremena, rekao je napadač Real Madrida Karim Benzema kad su ga upitali o tome što misli o dolasku Kyliana Mbappéa iz PSG-a u redove 'kraljeva'. 

HRVAT U ŠERIFU Radeljić: Srušili smo veliki Real, a nitko nas nije dočekao. Fešta? Slavilo se uz pizze i Coca-Colu...

Mnogo se govorilo ovog ljeta o prelasku mladog Francuza među trupe Carla Ancelottija, navodno je sve već bilo i riješeno kad je među Parižane stigao Lionel Messi, ali na kraju se sve izjalovilo. Mbappé i dalje igra za PSG, no među 'kraljevima' su sigurni da će im se ubrzo pridružiti. A taj komentar Benzeme prokomentirao je i sam Ancelotti.

- To je odlično. Nadam se da će uživati jer je Real Madrid najveći klub na svijetu - jasan je bio trener 'kraljeva'.

Madriđanima sad slijedi ligaška utakmica protiv Espanyola, a bit će im to prilika za povratak na pobjedničke staze nakon neočekivanog poraza kod kuće protiv moldavskog Šerifa (2-1).

- Kad izgubimo i bod, a kamoli tri - ne mogu spavati. Emocionalno sam jako teško primio poraz protiv Šerifa. Imamo problema s zabijanjem golova i to moramo promijeniti u sljedećim utakmicama. Malo su nam taknuli u ponos, ali mislim da ćemo se vratiti protiv Espanyola - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIKE 03.10.2021.

    Nagodinu besplatno, jedino moraju odriješiti kesu radi godišnje plaće.

  • 03.10.2021.

    unazad 4 godine nije napredovao 1%

  • Slajzerizer 03.10.2021.

    Ma,kakav garavi bape.Halnd je in,on je budućnost ne ovaj plačko a do jučer jeo je konzerve

Komentiraj...
Vidi sve komentare