To je to što me zanima!

Ancelotti objasnio zašto je vadio Modrića, a Marca oplela: Izludio ga je, malo je utjecao na igru...

Ancelotti je izludio Modrića. Ponovno ga je postavio preblizu protivničkog gola pa nije mogao pokazati što može. Bio je odsječen i jako malo utjecao na igru, piše španjolska Marca
Vidi originalni članak

Manchester City je u spektakularnoj utakmici polufinala Lige prvaka svladao Real Madrid s 4-3. Golovi su padali kao na traci, a prvi je pao već u drugoj minuti susreta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabio ga je De Bruyne, a nakon devet minuta mrežu 'kraljevskog' kluba zatresao je i Jesus. a City su zabili još Foden i Silva, a za Real je dva gola zabio Benzema i jedan Vinicius Jr.

Dvoboju dostojnom dva giganta, obol je dao i hrvatski kapetan Luka Modrić koji je u sjajno reagirao u jednoj situaciji. Modrić je primio loptu uz aut-crtu na lijevoj strani te se driblingom riješio dvojice protivnika nakon čega se riješio i nova dva igrača Cityja. Uspio je pobjeći i petom te je mirno poslao loptu Kroosu. 

Modrićeva kvaliteta je neupitna, a nakon susreta u Manchesteru jedno od novinarskih pitanja za trenera Carla Ancelottija bilo je zbog čega ga je u 79. minuti zamijenio Ceballosom.  

- Luka je odigrao sjajnu utakmicu, jedini razlog izmjene je taj što sam htio odmornog nogometaša za posljednjih 15 minuta - kazao je Don Carlo. 

Jasno je da madridski navijači nisu najsretniji zbog konačnog rezultata, a prema pisanjima španjolske Marce trener 'kraljeva' pogriješio je stavivši ga na poziciju koja nije njegova. 

- Ancelotti je izludio Modrića. Ponovno ga je postavio preblizu protivničkog gola pa nije mogao pokazati što može. Bio je odsječen i jako malo utjecao na igru. City je na taj način još lakše kontrolirao posjed i Karim Benzema je dobivao manje lopti nego što bi u suprotnom slučaju - piše Marca i dodaje:

- Kad smo Modrića vidjeli u nešto prirodnijem izdanju tijekom drugog poluvremena, odmah se igra podigla na viši nivo, sudjelovao je u akcijama i u konačnici imamo rezultati koji budi nadu.

Madriđani i Manchester City uzvrat će igrati na Santiago Bernabeu iduće srijede.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • simplicije23 27.04.2022.

    Ancelotti stvarno iritira onim žvakanjem gume ...

  • Jimmy Gibbs Junior 27.04.2022.

    ja se isto slažem da Mendyevih 10ak izgubljenih lopti/ driblinga, ne treba ni spominjati zbog onog jednog dobrog dodavanja Viniyu za gol. skupljači lopti imaju više talenta od njega. čudno mi da to nitko nije komentirao već.

  • mislioc144 27.04.2022.

    Uzvrat, tri jedan, modri ocijena 7.9😂👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare