To je to što me zanima!

Ancelotti otkrio što nude Luki za budućnost: To je sasvim jasno...

Modrić će idući tjedan napuniti 37 godina, a još igra kao mladić. Cijeni to i trener Real Madrida Carlo Ancelotti, koji ne dvoji o tome da će ga klub trebati i dalje
Vidi originalni članak

Luka Modrić idući će petak napuniti 37 godina, a još igra na najviše mogućem nivou. Zadivio je nogometni svijet golčinom protiv Celte Vigo u drugom kolu Primere, a s Hrvatskom se sprema na novi napad na svjetski vrh u Kataru.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićev peti europski naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Carlo Ancelotti najavio mu je prije početka sezone da će igrati nešto manje jer će više prilika dobivati mlađi veznjaci poput Auréliena Tchuamenija (22), Eduarda Camavinge (19) i Federica Valverdea (24) i on je to, kao i Toni Kroos (32), bespogovorno prihvatio.

Ugovor mu vrijedi do ljeta iduće godine, no možda to i neće biti posljednji u karijeri na Santiago Bernabéuu koja traje punih deset godina.

- Dobro smo pokriveni u veznom redu i teško je odabrati koja će trojica igrati. Kad želimo kontrolu, igrat će Kroos. Kad nam treba energija, bolji su Tchouameni i Camavinga. Imamo odlične vezjnake i zamjenama možemo mijenjati dinamiku igre - kazao je Ancelotti, kojega su upitali o statusu Modrića i Karima Benzeme:

- Njihova je budućnost u Realu sasvim jasna. Ako žele, mogu ostati do kraja karijere!

POGLEDAJTE VIDEO Lukinih deset godina magije: Ovako ih je Real obilježio...

Modrića i "kraljeve" u subotu od 16.15 očekuje domaća prvenstvena utakmica protiv Betisa, a nakon tri kola samo ta dva kluba imaju maksimalnih devet bodova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Idemo prema boljem 02.09.2022.

    Luka Modrić, najbolji veznjak 21. Stoljeća.

  • NIKE 02.09.2022.

    Maleni je problem što nemaju adekvatnu zamjenu za Benzemu, a to su trebali riješiti ovaj prijelazni rok. Jović se pokazao da je idealan igrač za klube sa sredine tablice.

  • Kawasaki CH 02.09.2022.

    Luka je Mozart u Nogometu kapa do poda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare