To je to što me zanima!

Ancelotti želi Luki pridružiti Pirla u veznom redu Reala...

Španjolski mediji tvrde kako bi ga spojio s Modrićem u srednjoj liniji Madriđana, no ne govore koliko je Real spreman platiti Juventusu za Pirlove usluge
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti slaže Realovu kadrovsku križaljku za sljedeću sezonu, a najveća želja mu je dovesti talijanskog veznjaka Andreu Pirla. 

Španjolski mediji tvrde kako bi ga spojio s Modrićem u srednoj liniji Madriđana, no ne govore koliko je Real spreman platiti Juventusu za Pirlove usluge.

Podsjetimo, Ancelotti i Pirlo već su surađivali u Milanu, u zlatno doba 'rossonera' kada su osvajali prvenstvo, kup i dvije Lige prvaka. 

Iako su Pirlu 34 godine, da je pred njim još nekoliko kvalitetnih sezona, pokazao je na Kupu konfederacija u Brazilu gdje je jedan od najboljih talijanskih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • trivulj 07.07.2013.

    Pa ako pirlo dodje u real onda ce luka na klupu,,,,nema tu pridruzivanja u veznom redu jer ce 100% u veznom igrati pirlo i alonso....ma dobro luka i nije neka klasa sad pa da se toliko govori o tome,,,,klupa ili transfer nemjenja ulogu........

  • TheDrazen13 30.06.2013.

    Onda bude toliko (pre)kvalitetnih veznjaka u Realu da niti jedan od njih neće doći do izražaja. Bolje imati jednog ili dva koji konstantno igraju i daju dobre rezultate, nego njih pet od kojih svaki malo igra i ne može ući u pravu formu.

  • topnik_1_1 29.06.2013.

    Real kupuje igrače samo one koji su u naponu snage,svaka čast pirlu,ali real neće trošiti novac na nogometnog starca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare