To je to što me zanima!

Andre Villas-Boas: Prihvatit ćemo ponudu Reala za Balea

Dva kluba razgovaraju o posljednjim detaljima ugovora. Najvjerojatnije će to biti najveći transfer u povijesti nogometa, rekao je Tottenhamov trener Andre Villas-Boas
Vidi originalni članak

Čini se kako će sapunica oko Garetha Bale napokon završiti i to pozitivno za igrača. Silno je želio otići u Real Madrid, a na press konferenciji u srijedu trener Tottenhama to je i potvrdio. 

- Dva kluba razgovaraju o posljednjim detaljima ugovorima. Ako se transfer dogodi, želimo mu sve najbolje, ovdje je ostvario puno lijepih uspomena - rekao je Andre Villas-Boas i osvrnuo se na Baleovo ignoriranje treninga posljednjih dana:

- Mislim da se nije korektno ponašao, ali tako je sam odlučio, očito pod pritiskom. Klub može odlučiti hoće li ga kazniti. 

Velšanin će, kao što se i pretpostavljalo, srušiti rekord i postati najskuplji nogometaš ikada.

- Najvjerojatnije će to biti najveći transfer u povijesti nogometa. Ako sve prođe dobro, bit će to kraj priče - zaključio je Villas-Boas.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KTBFFH ZG 29.08.2013.

    Dobro dosao u REAL MADRID!! :D

  • UltimateFightingchampionshipsU 29.08.2013.

    Real bi sad trebao da odustane!

  • ninjacro_1 29.08.2013.

    ovaj bale ne vrijedi 50 mil a kamoli 100, da se tolko daje novaca daje za jednog igraca,ovi transferi su postali sprdnja, vise je vrijeme da uvedu onaj salary cap kao i u basketu pa ne bi ni doslo do nenormalnih cifra

Komentiraj...
Vidi sve komentare