To je to što me zanima!

Andrej Aršavin na posudbu u ruski Zenit do kraja sezone...

Odlazim u Zenit. Više detalja objavit ću sutra kad se probudim, poručio je Aršavin koji je prije tri godine stigao u Arsenal upravo iz Zenita za koji će igrati do ljeta
Vidi originalni članak

Ruski ofenzivni vezni nogometaš, 30-godišnji Andrej Aršavin, vraća se u klub iz kojeg je prije tri godine stigao u Arsenal za 16.5 milijuna eura – Zenit iz St. Peterburga.

Odigrat će za vodeću momčad ruskog prvenstva i tamošnjega aktualnog prvaka Aršavin do kraja sezone. Ugovor s Arsenalom ima i za iduću, do 30. lipnja 2013. godine. Namjera mu je nametnuti se u momčadi koju vodi Luciano Spalletti i time steći natjecateljsku formu za nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

"Odlazim u Zenit. Više detalja objavit ću sutra kad se probudim", kratko je na svojoj internetskoj stranici napisao Rus, nakon čega je transfer potvrdio i ruski klub.

Ove je sezone u 13 nastupa za Arsenalovu prvu momčad Aršavin zabio samo jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • anto123 25.02.2012.

    sad ce zenit biti stroj,steta sta ne mogu andreja registrirat za ligu prvaka

  • cyborg 25.02.2012.

    Ništa od Arsenala ako se ne trgnu i ne nabave nekoliko igrača

  • fratello 25.02.2012.

    Napad Fabregas , Walcot , Nasri , Eduardo ,Van Persi ,Arshavin je cuda mogao napraviti .Ovaj Wenger je pravi slijepac. Sa nekim pravim trenerom i Liga prvaka je mogla biti njihova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare