To je to što me zanima!

Nakon 45 dana u klubu, Anelka je samo odšetao s treninga...

Engleski mediji pišu kako je Nicolas Anelka doživio osobnu tragediju te da mu je West Bromwich dopustio privremeni odlazak. No pitanje je hoće li se on vratiti...
Vidi originalni članak

Svi govore o njegovim godinama, ali on je najspremniji 34-godišnjak kojeg sam ikad vidio. Sjajan je sportaš i vratio se u Englesku igrati. Da je htio zaraditi lak novac, izabrao bi neku lakšu ligu, uvjeravao je novinare menadžer West Bromwich Albiona, Steve Clark, braneći dovođenje francuskog napadača Nicolasa Anelke.

No WBA u četvrtak je na Otoku odjeknula vijest kako je Nicolas Anelka otišao s treninga. Pojavile su se i informacije kako će Francuz objaviti povlačenje iz nogometa. 

Nekadašnji napadač Arsenala, PSG-a i Real Madrida u West Bromwich Albionu proveo je samo 45 dana. Engleski mediji pišu kako je Anelka doživio osobnu tragediju te da mu je klub dopustio privremeni odlazak. WBA je objavio kako će Anelka propustiti subotnju utakmicu protiv Evertona.

Ako Anelka napusti WBA klub će ostati u teško situaciji s obzirom da je do kraja zatvaranja prijelaznog roka ostalo samo tjedan dana. WBA bi tako imao vrlo malo mogućnosti oko angažiranja novog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • oggyograda 23.08.2013.

    čovjeku je preminuo brat,iz tog razloga je odlučio napustiti nogomet,težak udarac

  • BrunoK1993 22.08.2013.

    Mogli ste navesti klubove i u kojima je ostvario najveće uspjehe, Cityu i Chealseu. Također, bio je na posudbi u Liverpoolu te igrao još i za Fenerbahce, Bolton i prosle sezone za Shanghai + posudba u Juveu. Prava ptica selica.

  • Landin 22.08.2013.

    sjecam se dok je igrao u chelsea :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare