To je to što me zanima!

ANKETA Ako nema Sose, koga bi Dalić trebao koristiti na lijevom beku, Gvardiola ili Barišića?

'Vatreni' su odradili trening na kojem ponovno nije bilo Sose, pa se prema Dalićevim riječima može interpretirati da naš prvi lijevi bek ipak neće zaigrati u ogledu osmine finala. Tko bi ga trebao zamijeniti?
Vidi originalni članak

Ako ne bude (op.a., Borna Sosa) na sto posto, nećemo riskirati i kalkulirati. Tražit ćemo zamjenu. Čekamo još, za sutra nam trebaju igrači koji su u punoj snazi i maksimalno spremni. Vidjet ćemo na treningu hoćemo li mijenjati, rekao je izbornik Zlatko Dalić na nedjeljnoj presici uoči utakmice Hrvatske i Japana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popodne nakon presice, 'vatreni' su odradili trening na kojem ponovno nije bilo Borne Sose, pa se prema Dalićevim riječima može interpretirati da naš prvi lijevi bek ipak neće zaigrati u ogledu osmine finala.

KOLIKO VRIJEDI GVARDIOL? Otvorena borba za Joška: Jedna stavka u ugovoru je zanimljiva TRENING REPREZENTACIJE Trojica 'vatrenih' izvan pogona, Sosi su liječnici naredili odmor

A onda se odmah povlači pitanje: 'Tko će ga zamijeniti?'. Borna Barišić je Sosina zamjena i jedini pravi lijevi bek (uz Sosu) među Dalićevim putnicima na SP, no to nije jedina opcija izbornika. Na prošlogodišnjem Euru Joško Gvardiol igrao je lijevog beka, igrao ga je i u Dinamo, pa izbornik zna što on sve može doprinijeti na toj poziciji. U tom bi slučaju na njegovu stopersku poziciju mogao 'uletjeti' Josip Šutalo, Martin Erlić ili Domagoj Vida.

- Izbornik odlučuje tko će igrati. Ja sam na raspolaganju koja god pozicija bila u pitanju - rekao je Joško na presici uoči utakmice.

 
Idi na 24sata

Komentari 57

  • pile2244 05.12.2022.

    Gvardiol bek Erlić na njegovo mjesto

  • serendipity99 04.12.2022.

    Gvardiol i Erlic

  • 04.12.2022.

    Pa Barisica.pa zasto ga je vodio ak nece igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare