To je to što me zanima!

ANKETA Je li Dinamu trebao biti dosuđen penal na kraju derbija?

Bruno Petković je pao nakon duela sa Filipom Uremovićem. Navijači Dinama smatraju da je bio penal, navijači Hajduka da nije. Koji su u pravu? Glasajte u anketi 24sata
Vidi originalni članak

Dinamo Hajduk odigrali su 0-0 u najvećem hrvatskom derbiju. S podjelom bodova za kraj jesenske sezone realno će se morati zadovoljiti i jedni i drugi. No, i Zagrepčani i Splićani bi bili puno zadovoljniji sa sva tri boda.

Statistika utakmice Dinamo - Hajduk

Poništen gol Maura Perkovića

Derbi pun tenzija nije prošao bez trzavica i intervencije VAR-a, a jedna je stigla u 80. minuti kada je poništen gol Maura Perkovića.

NIJE PRIZNAT VIDEO Pogledajte zbog čega je poništen gol Dinama u derbiju

Petković pao, Dinamo tražio penal

Nekoliko trenutaka kasnije, u 93. minuti, Bruno Petković pao je nakon duela s Filipom Uremovićem. Napadač Dinama raširio je ruke tražeći penal, a stoper Hajduka mu gestikulirao da se pridigne.

Bitnije od svega, sudac Patrik Kolarić odmahnuo je rukom, a onda je intervenirala i VAR soba. Suci su odlučili da materijala za najstrožu kaznu nema.

Je li bio penal za Dinamo ili nije?

 
Idi na 24sata

Komentari 187

  • Jagoda jagoda 18.12.2023.

    ne da nije triba biti penal nego je glavni glumac triba dobiti nagradu za bezobrazno ponašanje dva puta i prije sporne situacije i biti isključen iz igre!

  • scarface13 18.12.2023.

    Minimalno 4 penala su bila. Ja sam vidio

  • Šojka ptica 18.12.2023.

    Ne nego mom Ajduku!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare