To je to što me zanima!

ANKETA Šimić otišao iz Dinama nakon 7 mjeseci. Je li trebao?

Predsjednik Mirko Barišić podržao je Darija Šimića, htio je da ostane član uprave i sve je upućivalo na to. No, Šimić ih je sve iznenadio tako što je podnio ostavku na sjednici Izvršnog odbora
Vidi originalni članak

Dario Šimić je u ožujku ove godine, prije skupštine i usred borbe za prevlast u Dinamo, imenovan na poziciju člana uprave. Bio je zadužen za sportski sektor, bavio se transferima, ali nije imao veliku moć. Navijači su s odobravanjem dočekali njegovo imenovanje, nadali su se da kao legenda kluba i čovjek prepun nogometnog znanja može odvesti klub na novu razinu, no njegova priča potrajala je tek sedam mjeseci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šimić je podnio neopozivu ostavku na sjednici Izvršnog odbora. On i uprava bili su pod silnim kritikama nakon poraza od Ballkanija i Hajduka. Mnogi su smatrali da je pad kvalitete u momčadi njegova krivica zbog loše odrađenog ljetnog prijelaznog roka, bio je pod povećalom, ali strasti su se smirile nakon pobjede protiv Istre.

Kada je klub podržao Sergeja Jakirovića, a on odlučio ostati i izvući klub iz krize, sve je upućivalo na to kako će svi preživjeti ovu krizu. Predsjednik Mirko Barišić podržao je Šimića, no on je sam odlučio otići.

A mi pitamo vas, je li Šimić trebao otići iz Dinama?

 
Idi na 24sata

Komentari 50

  • Mr. Pickles 11.10.2023.

    Nije trebao ni dolaziti

  • Šandor Romano 11.10.2023.

    Kaj je Šimić kriv momčad skoro ista ne igra on tak ste govorili i protiv Bišćana a on izmislio nogomet za ovog bosanca

  • Drmić 11.10.2023.

    Nije trebal nikad ni doci u Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare