To je to što me zanima!

ANKETA Tko će proći u finale Hrvatskog nogometnog kupa?

Ovaj put utakmice polufinala, ali i budućeg finala Kupa, možete pratiti na YouTubeu besplatno, a očekuju nas okršaji najboljih momčadi domaćeg prvenstva
Vidi originalni članak

Četiri prvoplasirane momčadi HNL-a igraju u polufinalu HNL-a i to u Kup sustavu kakav bi se našao na mnogim turnirima prema nositeljima. Tako Rijeka kao broj jedan u ligi gostuje kod četvrtoplasirane Lokomotive na Kranjčevićevoj, a drugoplasirani Dinamo ide u goste na Poljud kod trećeg Hajduka. Utakmica u Zagrebu igra se od 16 sati, a ona u Splitu od 19 sati.

PRATITE UŽIVO Završnica Kupa bit će dostupna svima: Najveći hrvatski derbi i Rijeka - Loksa pratite besplatno

Sve možete pratiti u izravnom prijenosu na MaxSportu, ali i na njihovom YouTube kanalu besplatno. Lokomotiva i Rijeka u Kupu su igrali u sedam navrata i svih je sedam puta slavila momčad s Rujevice. No, izabranici Silvija Čabraje pokazali su ove sezone da se mogu nositi s najboljim momčadima, a u dobroj formi s četiri pobjede u posljednjih pet utakmica dočekuju Rijeku koja ima pet pobjeda u nizu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UŽIVO OD 19 SATI Hajduk bez izbora: Ili pobjeda nad Dinamom ili totalno rasulo

Što se tiče Dinama i Hajduka, bit će ovo njihov ogled četiri dana nakon pobjede 'modrih', a prema kladionicama bez obzira na ozljedu Marka Livaje nema favorita na Poljudu te su koeficijenti. Splitski stadion još će jednom biti pun do posljednjeg mjesta, a kad u prvenstvu sad već dosta zaostaju, 'bili' će se navijačima pokušati 'odužiti' barem Kupom. Bilo kako bilo, očekuju nas dvije uzbudljive utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, a u anketi nam možete reći koga vidite u finalu natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • etoga 03.04.2024.

    Ajmo Dinamo.. Ako nista radi mog susjeda Jimmya i njegovih hajduckih pjesmi cijelo popodne..

  • The River 03.04.2024.

    Neka prođe tko je bolji,samo da se ne vuku sudački repovi.Tko zasluži neka ide u finale.

  • acivi.j 03.04.2024.

    Vrlo je izgledno da će se Hajduk ovaj tjedan oprostiti od kupa i prvenstva. Nije za očekivati da će negdje slaviti pobjedu. Nakon toga raspašoj.. Bivši bog baluna se do kraja sezone neće oporaviti od "teške ozljede", a nakon toga će se neupadljivo izgubiti (njegov zadnji intervju će biti: ukralo, pokralo, otiralo..), Karoglan će biti bivši, zajedno s Juzbom i Mr. Nogometom. Svi će otići, samo dugovi koje su oni napravili će ostati vjernom puku ajdučkom..  

Komentiraj...
Vidi sve komentare