To je to što me zanima!

Hajduk ispušta Antu Roguljića, još jednog bisera iz Dalmacije

Ante Roguljić (16), ponajbolji mladi nogometaš u Hrvatskoj, nije se dogovorio s Hajdukom i traži druge opcije. I Dinamo je zainteresiran za igrača iz NK Adriatica
Vidi originalni članak

Bio je na razgovoru na Poljudu s roditeljima i zastupnicima, no talentirani Ante Roguljić neće doći u Hajduk. Sve je bliže odlasku u inozemstvo.

- Roguljić je vrhunski talent, Hajduk mora na njemu graditi budućnost. Propustiti dovesti ga bilo bi jednako pogubno kao u slučaju Luke Modrića - upozorio je Ivan Gudelj, izbornik reprezentacije U-17, u kojoj je Ante ponajbolji igrač.

No mali Ante, igrač splitskog Adriatica, Hajduku ipak izmiče iz ruku. Pregovarao je s predsjednikom Hajduka Brbićem i sportskim direktorom Sergijem Krešićem. Nije prvi, ali možda je zadnji put. Njegovi zastupnici već su otputovali u inozemstvo, vjerojatno dogovoriti transfer.

Roguljić je bio u kampu milanskog Intera, čiju ponudu i dalje ima na stolu, a žele ga i mnogi drugi europski klubovi. Barem do završetka srednje škole želi ostati doma, Hajduk ga želi, no ne može mu ponuditi uvjete koje mu nude u inozemstvu. I na tome cijela priča pada.

A rasplet priče prati Dinamo. Zoran Mamić pozorno ga je pratio u nedavnim utakmicama reprezentacije do 17 godina.

- Nisam išao gledati izravno njega, išao sam najviše zbog naših igrača. Mali je zaista dobar, jako dobar. Naravno da je Dinamo zainteresiran za svakog dobrog mladog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • njonjo 25.10.2012.

    Najbolji nogomet smo imali u bivsoj jugi, zasto ? .Zato jer igraci nisu smjeli ici van do 27. godine. Igrali su u nasim timovima i dali sve od sebe jer su znali da nemogu van i da im je jedina egzistencija dobro igranje u nasim klubovima .

  • Yassa 25.10.2012.

    moderno robo vlasništvo

  • Proofx 25.10.2012.

    Kao prvo, vas pola tu debila šta serete o Rogi nemate blage veze kako momak igra. Lik igra savrseno.Pricajte sta ocete, al vidija san ga kako igra za reprezentaciju, i moran rec da igra bolje od Halilovića (barem po mom misljenju). Kao drugo, lik je 15.000 puta bolji od vas sta serete da lik nema blage veze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare