To je to što me zanima!

Ante se zahuktao: Rebić 'šiša' Zlatana, ali i Kramu, Petkovića

Rebić zabija gol svakih 139,2 minute, Kramarićev je prosjek ove sezone 172,3 minute za gol, Petkovićev 196,4 minute, Perišićev 240, Vlašićev 277,3...
Vidi originalni članak

Znate li tko je najbolji strijelac Milana ove sezone? Theo Hernandez! Pa nađite još koji klub čiji je najbolji strijelac lijevi bek.

Da, zamislite da uz Petkovića i Oršića prvi Dinamov topnik bude Marin Leovac. Koji je ove sezone zabio jedan. A u povijesti reprezentacije Jarni i Barišić zabili su po jedan gol, Strinić i Pivarić ni jedan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Milanu, eto, svi gledaju u leđa lijevom beku...., ali neće još dugo. Zlatan Ibrahimović još se zahuktava, a junak San Sira ovih je dana Ante Rebić. Skandiraju mu sa svih tribina, s pet golova  u zadnjih šest utakmica postao je ljubimac navijača.

MILAN - JUVENTUS 1-1 Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...

Rebić je u Milan došao ljetos i nije se nametnuo. Do 15. siječnja odigrao je samo devet utakmica, bez gola. I baš se nekako poklopilo da je dolaskom Zlatana Ibrahimovića prošli mjesec Ante procvao. Iako do zadnja dva okršaja, s Interom i Juventusom, nisu bili zajedno u postavi.

Stefano Pioli igrao je sustavom 4-4-2, sa Zlatanom i Leaom u napadu, a Rebić bi ulazio s klupe. Ili počinjao utakmice u kojima se Ibra odmarao. Pa su u šest utakmica na terenu skupa proveli tek 115 minuta.

A onda je Milan protiv Intera (2-4) i Juventusa (1-1) zaigrao 4-4-1-1, Zlatan je bio u špici, Calhanoglu iza njega, a Rebić na lijevom krilu. Bingo!

ANTE BRILJIRA NA ČIZMI Talijani oduševljeni Rebićem: Hrvat je zlatni čovjek Milana!

Juventusu je u prvoj utakmici polufinala kupa zabio za vodstvo i u tih zadnjih šest dvoboja dva je gola zabio Udineseu, po jedan Bresci, Interu i Juveu, protiv Torina je u kupu asistirao, a bez učinka ostao je jedino protiv Jurićeve Verone. U jedinoj utakmici u kojoj nije bio zamijenjen...

S vrlo skromnom minutažom (696 minuta) Rebić ima sjajan prosjek: zabija gol svakih 139,2 minute. Uvjerljivo 'šiša' suigrače: Hernandezov je prosjek 319,8 minuta za gol, Calhanogluov 375 minuta, Piatekov 268,8, a Zlatanov 180 minuta za gol.

Štoviše, i gledajući kolege iz reprezentacije, Rebić je na vrhu. Kramarićev je prosjek ove sezone 172,3 minute za gol, Petkovićev 196,4 minute, Perišićev 240, Vlašićev 277,3...

ALJOŠA VOJNOVIĆ: 'Sammir mi je priuštio najgori duel ikad, Rebić je bio luđak...'

Četiri mjeseca do Eura Ante se 'zalaufao'...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zdravko12 15.02.2020.

    Bruno 1984 Ja zelim da ti rikne tv pa slusaj narodni za vrijeme Eura Panju

  • 15.02.2020.

    Reba je dobar samo je diabola u glavi

  • NIKE 15.02.2020.

    Godinama nemamo napadaca koji ce odvaliti 25+ golova za jedan respektabilan klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare