Obavijesti

Sport

Komentari 157

Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...

Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...
19

U prvoj utakmici polufinala Talijanskog kupa Milan i Juventus odigrali su 1-1. Tri pokušaja Ante Rebića Buffon je uspio obraniti, ali je na četvrtom pao, onda je u 91. Ronaldo bio precizan s bijele točke

VIDEO

U prvom susretu polufinala talijanskog nogometnog Kupa Milan i Juventus su na San Siru odigrali 1-1, a pogodak za domaći sastav zabio je Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac je postigao pogodak u 61. minuti, a izjednačio je Cristiano Ronaldo iz jedanaesterca u 91. minuti. 

Pokretanje videa...

01:08

Uzvrat je 4. ožujka u Torinu.

Milan niti desetu utakmicu u nizu nije uspio pobijediti Juventus. Međutim, ovoga puta barem nije izgubio kao u zadnjih devet susreta.

Domaćin je bio bolji, imao je nekoliko odličnih prilika, no 'nevidljivi' Juve se spasio u posljednjim trenucima susreta.

Milan je dominirao u prvom dijelu, ali nije uspio iskoristiti niti jednu od tri izgledne prilike. U petoj minuti zaprijetio je Ante Rebić, u 22. minuti Davide Calabria, a u 28. ponovo Rebić, međutim Gianluigi Buffon je sva tri puta odlično reagirao. Juventus je u prvom poluvremenu samo jednom ozbiljno zaprijetio vratima "Rossonera", u 36. minuti odlično je pucao Juan Cuadrado, ali je Gianluigi Donnarumma sjajno obranio.

Coppa Italia Semi Final First Leg - AC Milan v Juventus

Rebić je imao sjajnu priliku i u drugoj minuti nastavka, no Buffon je ponovo izašao kao pobjednik. Ipak, u 61. minuti uspio je svladati legendarnog talijanskog vratara postigavši svoj peti gol ove sezone, a zanimljivo svih pet je zabio u posljednjih mjesec dana.

Milan je od 72. minute igrao s igračem manje nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Theo Hernandez, a minutu kasnije umjesto Rebića u igru je ušao Diego Laxalt kako bi pokrpao rupu u sredini.

Serie A - Lazio v Juventus

Premda je veći dio susreta pokazao blijedu predstavu, Juve je uspio izjednačiti u 90. minuti iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo koji je bio nevidljiv cijeli susret. Krivac za jedanaesterac bio je Davide Calabria koji je igrao rukom. 

U srijedu je Napoli na gostovanju pobijedio Inter sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Fabian Ruiz u 57. minuti. Uzvratni susret je 5. ožujka.

Finale je 13. svibnja na rimskom Olimpicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu