To je to što me zanima!

Anti Rebiću stiže konkurencija: Origi iz Liverpoola seli u Milan

Belgijski napadač Divock Origi s 'redsima' je osvojio Ligu prvaka i naslov klupskog svjetskog prvaka i Uefinog Superkupa te je postao engleski prvak te pobjednik Liga kupa
Vidi originalni članak

Belgijski napadač Divock Origi (26) na koncu sezone napustit će Liverpool i karijeru nastaviti u redovima Milana, prenose talijanski mediji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Origi napušta Anfield kao slobodan igrač, a za "rossonere" bi trebao potpisati ugovor na tri godine vrijedan 3.5 milijuna eura po sezoni.

Belgijski napadač je član Liverpoola od 2014. godine kada je stigao iz Lillea, no dvije sezone je proveo na posudbama u Lilleu i Wolfsburgu.

Origi je s 'redsima' osvojio Ligu prvaka i naslov klupskog svjetskog prvaka i Uefinog Superkupa te je postao engleski prvak i pobjednik Liga kupa, ali nije se uspio nametnuti te nezadovoljan minutažom odlazi u Milan kod hrvatskog reprezentativca Ante Rebića koji također igra na poziciji napadača.

FANTASTIČAN GOL VIDEO Milan slavi Rebića! S 20 metara zabio projektil za spas

Ove sezone je odigrao samo 533 minute u 14 natjecateljskih utakmica postigavši pet golova uz tri asistencije.

Za belgijsku reprezentaciju je upisao 32 nastupa i postigao tri gola, ali po svemu sudeći mogao bi biti i dio reprezentacije koja će krajem godine igrati na svjetskom prvenstvu, u skupini protiv Hrvatske, Kanade i Maroka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • domba18 12.04.2022.

    Ne znaš koje gori Rebić ili ovaj panj

  • Purgi Purgay🇧🇦🏳🌈 12.04.2022.

    Taj Origigi ima origigi veliki šlong

  • Palmanova 12.04.2022.

    Rebic igra pred 70.000 gledatelja potiv Bologne.Livaja igra pred 200 gledatelja protiv Dragovoljca.Rebic prvak Italije uskoro,Livaja na 4.mjestu HNL.koga pozvati u repku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare