To je to što me zanima!

AO objavio raspored mečeva: Đoković osvanuo na popisu!

To ne znači da će Đoković sigurno zaigrati na turniru, već da će ga u slučaju izostanka zamijeniti lucky loser iz kvalifikacije, a ne peti nositelj Andrej Rubljov
Vidi originalni članak

Dok Novak Đoković čeka odluku tročlanog sudskog vijeća njegovo ime osvanulo je na rasporedu za prvi dan Australian Opena!

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković ponovno u imigracijskom hotelu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković bi na Rod Laver Arenu trebao zagaziti poslije meča Ashleigh Barty i Lesie Tsurenko koji je na rasporedu u ponedjeljak ne prije 9 sati po hrvatskom vremenu, a protivnik bi mu trebao biti sunarodnjak Miomir Kecmanović.

To, dakako, ne znači da će Đoković sigurno zaigrati na turniru, već da će ga u slučaju izostanka zamijeniti lucky loser iz kvalifikacije, a ne peti nositelj Andrej Rubljov. 

BIRTIJA Đoković rekorder velik je kao i prije, ali sportaš se smanjio

Inače, prema anketi koju je proveo ugledni australski list "The Age" više od dvije trećine Australaca misli da bi Đoković trebao biti potjeran iz države bez nastupa na Australian Open, dok bi tek 14 posto ispitanih dopustilo bi Novaku nastup u Melbourneu.

Ranije je glavni sudac James Allsop rekao da će sudačka trojka (Allsop, Anthony Besanko i David O'Callaghan) izvagati argumente tijekom popodneva, a možda se sve otegne i do sutra.

DRAMA U AUSTRALIJI Kraj suđenja stoljeća: Australci će deportirati Novaka Đokovića!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dr.Gonzo. 16.01.2022.

    Hahaaha e nece

  • pegla4 16.01.2022.

    Santa Barbara

  • 16.01.2022.

    nebitno totalno kak je jucer prosla tekma

Komentiraj...
Vidi sve komentare